BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Dışişler Bakanı İranlı mevkidaşıyla telefonda görüştü----

Rusya Dışişler Bakanı İranlı mevkidaşıyla telefonda görüştü

Rusya Dışişler Bakanı İranlı mevkidaşıyla telefonda görüştü
13 Nisan 2024 - 21:06 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile telefonda görüştü. Görüşmede İsrail'in 1 Nisan'da Şam'daki İran Konsolosluğuna düzenlediği hava saldırısının güçlü bir şekilde kınadığını bir kez daha dile getirildi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefon görüşmesi yaptı. Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İran tarafının girişimiyle Lavrov ile Abdullahiyan arasında telefon görüşmesi gerçekleşti. Görüşmede ağırlıklı olarak Orta Doğu'daki durum ele alındı.

Rus tarafı, görüşmede, İsrail'in 1 Nisan'da Şam'daki İran Konsolosluğuna düzenlediği hava saldırısını güçlü bir şekilde kınadığını bir kez daha dile getirdi ve Viyana Sözleşmesi ile dokunulmazlığı güvence altına alınan diplomatik binalara yönelik her türlü saldırının siyasi cinayetler gibi kategorik olarak kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Telefon görüşmesinde, uluslararası ve bölgesel gündemdeki güncel konularda yüksek düzeyde koordinasyonun sürdürülmesine yönelik tarafların karşılıklı kararlılıkları bir kez daha vurgulandı.

Taraflar, ayrıca transit taşımacılığı, ulaştırma ve lojistik alanları da dahil ticari-ekonomik ilişkiler ile siyasi ve diplomatik işbirliğinin istikrarlı olarak genişletilmesinden yana olduklarını aktardı.​​​​​​​

Rusya: Pervomayskoye'yi ele geçirdik

 

İsrail alarma geçti, onlarca uçak havalandı

 

İran, İsrailli milyarderin gemisine el koydu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)