BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya büyük bir buzdolabı gibi----

Rusya büyük bir buzdolabı gibi

Rusya büyük bir buzdolabı gibi
01 Şubat 2014 - 07:39 www.finansgundem.com

Sibirya'nın İrkutsk şehrinde - 60 dereceyi gösterdi. Moskova'da sabah saatlerinde – 22'ye düşen havanın - 17 dereceye "yükselmesi" bekleniyor

Rusya büyük bir "buzdolabına" dönüştü, tepeden tırnağa titriyor... Önceki gün cep telefonlarının - 60 dereceyi gösterdiği Sibirya'daki İrkutsk şehrinde meteoroloji - 57 dereceyi tespit etti. "Rus kışı" ülkenin hemen her köşesinde hüküm sürüyor. Sıcaklıklar mevsim normallerine bakıldığında ülke genelinde 8-10 derece, bazı güney bölgelerinde ise 14-15 derece düşük. Moskova'da dün sabah 07.00'de termometre - 22 dereceye kadar düşerken, gün içinde - 17 dereceye kadar "yükselmesi" bekleniyor. Önceki gece Moskova bölgesinde termometrenin - 30 dereceye düştüğü yerler oldu. Meteoroloji iyimser: "Moskova en feci soğukları dün atlattı. Bugünden itibaren ısınacak. Hafta sonunda eksi 7 dereceye kadar çıkacağız."
 YÜKSEK ÖLÜM ORANI VOTKADAN
Öte yandan araştırmalar, Rusya'da artan erken ölüm oranının esas olarak başta votka olmak üzere aşırı alkol tüketiminden kaynaklandığını gösteriyor. Lancet dergisinde yayımlanan araştırma, Rusya'da erkeklerin yüzde 25'inin 55 yaşından önce öldüğünü ve bunun büyük çoğunluğunun alkol bağlantılı olduğunu ortaya koyuyor. Kıyaslama amacıyla, İngiltere'de bu oranın yüzde 7 olduğu ifade ediliyor.
KAZAKİSTAN DA AYNI
Kazakistan'ın başkenti Astana'da da soğuk kendini hissettiriyor. Termometreler -30'u gösterse de hissedilen sıcaklık -42 olarak veriliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)