BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Ankara, Sputnik V'yi Türkiye'de üretmek istiyor----

Rusya: Ankara, Sputnik V'yi Türkiye'de üretmek istiyor

Rusya: Ankara, Sputnik V'yi Türkiye'de üretmek istiyor
11 Kasım 2020 - 17:26 www.finansgundem.com

Rusya tarafından korona virüse karşı geliştirilen Sputnik V aşısının yüzde 92 oranında başarılı olduğu bildirildi. Rusya Sağlık Bakanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Türkiye'nin söz konusu aşıyı üretmek istediği de belirtildi.

Kovid-19'a karşı Gamaleya Araştırma Merkezi’nin geliştirdiği Sputnik V aşısının ara deneme sonuçları açıklandı. Gönüllüler üzerinde yapılan ilk klinik sonuçlarından bahsedilirken testlerin ve gönüllü gözlemlerine devam edildiği ilaç seri üretimlerinin ise hedeflenen doğrultuda devam ettiği açıklandı.

Rusya: Ankara, Sputnik V aşısını Türkiye'de üretmek istiyor

Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Rusya Sağlık Bakanlığı internet sitesinden yapılan açıklamada, korona virüs aşısının geliştirilmesi için Türkiye ile istişarelerin sürdüğü belirtilerek, "Türkiye Sağlık Bakanı yerel yasaların gerektirdiği gibi toksikoloji araştırmalarının tamamlanmasının ardından Sputnik V aşısının Türk ilaç üretim tesislerinde üretimini organize etmekle ilgilendiğini belirtti” denildi.

Kovid-19'a karşı yüzde 90 etkili aşının fiyatı belli oldu

 

Korona virüs aşısını yaptıran gönüllüler konuştu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)