BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRus milyarder Fethiye’de----

Rus milyarder Fethiye’de

Rus milyarder Fethiye’de
18 Ekim 2015 - 23:04 www.finansgundem.com

Rus iş adamı Melnichenko, lüks yatını Ölüdeniz açıklarına demirledi. Halk plajında denize girip güneşlenen Melnichenko, plaj için 30 TL ücret ödedi.

Rusya’nın 6. en zengin iş adamı olan Andrey Melnichenko, 2008 yılında satın aldığı ve Sırp asıllı model eşi Aleksandra'nın ismine ithafen 'A Hamilton' adını verdiği 120 metre uzunluğundaki mega yatıyla Ölüdeniz’e demir attı.

14 milyar dolarlık serveti bulunan ünlü Rus iş adamı Andrey Melnichenko yattan öğle saatlerinde Kumburnu tabiat parkı plajına botla çıktı. 5 korumasıyla beraberinde şezlong ve şemsiye de getirten Rus iş adamı, şezlongda yatıp gazete okudu. Daha sonra Ölüdeniz’de bir süre yüzdü. Yüzmesinin ardından bir korumasını ücret ödemek için gönderen Rus iş adamının kendisiyle birlikte 5 kişilik olmak üzere 30 TL giriş ücreti ödettiği öğrenildi. Yatına dönen ünlü iş adamı giderken de tekrar bot değiştirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)