BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRus milyarder Abramovich, Messi için servet önerdi----

Rus milyarder Abramovich, Messi için servet önerdi

Rus milyarder Abramovich, Messi için servet önerdi
08 Temmuz 2016 - 12:18 www.finansgundem.com

İngiliz The Sun gazetesi, Chelsea'nin Rus sahibi Roman Abramovich'in, geçtiğimiz günlerde Lionel Messi'nin babası Jorge Messi ile bir transfer görüşmesi yaptığını duyurdu.

Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi'nin, kulüpten ayrılmak için harekete geçtiğiiddia edildi.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Arjantinli futbolcunun babası Jorge Messi, geçtiğimiz günlerde Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich ile bir transfer görüşmesi yaptı.

Rus işadamının 1.5 milyar sterlin değerindeki süper lüks yatı Eclipse'te gerçekleşen görüşmede Jorge Messi'nin, oğlu için talep ettiği yıllık transfer ücretini bildirdiği belirtildi.

Vergi kaçırdığı gerekçesiyle İspanya mahkemesi tarafından 21 ay hapis cezasına çarptırılan Lionel Messi'nin, bu olay nedeniyle çok üzgün olduğu ve Barcelona'dan ayrılmayı düşündüğü ifade ediliyor.

The Sun gazetesindeki haberde, Chelsea'nin, Arjantinli yıldız için Barcelona'ya en az 100 milyon sterlin (386 milyon TL) teklif edeceği de yazıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)