BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus jetleri Şam'da pazar yerini vurdu: 35 ölü----

Rus jetleri Şam'da pazar yerini vurdu: 35 ölü

Rus jetleri Şam'da pazar yerini vurdu: 35 ölü
22 Aralık 2015 - 17:23 www.finansgundem.com

Muhaliflerin elindeki Şam’ın Bzine köyü Rus uçakları tarafından bombalandı. Pazar yerinde 35 sivilin öldüğü bildirildi

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin kontrolündeki Bzine köyünde pazar yerine düzenlediği saldırıda 35 kişinin öldüğü bildirildi.
AA muhabirinin Bzine köyündeki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Rus jetleri başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesinde yönetim karşıtlarının kontrolündeki köyde pazar yerine saldırdı.
Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 35 kişinin öldüğünü, onlarca kişinin yaralandığı belirten yetkililer, yaralıların bölgedeki sahra hastanesine kaldırıldığını bildirdi.
Rus güçleri Türkmen Dağı bölgesindeki saldırılarına yoğun şekilde devam ediyor. DAEŞ bahanesi ile Esed rejimi ile işbirliği içerisinde Suriye'deki sivilleri katleden Rus güçleri bu kez camiyi hedef  aldı.

TÜRKMEN CAMİSİ VURULDU


Bu arada, Türkmen Dağı  bölgesindeki Çümeyren Köyü'nde bulunan cami, Rus füzeleri tarafından yerle bir edildi. Saldırı sırasında 4 sivil  hayatını kaybetti.
 
 
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)