BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus doktor: Dünyayı ileride daha ölümcül bir salgın bekliyor----

Rus doktor: Dünyayı ileride daha ölümcül bir salgın bekliyor

Rus doktor: Dünyayı ileride daha ölümcül bir salgın bekliyor
27 Nisan 2020 - 22:40 www.finansgundem.com

Ünlü Rus doktor Aleksandr Myasnikov, dünyanın ileride şu anki yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınından daha ölümcül bir salgınla karşı karşıya kalacağını öngördü.

Rusya’da korona virüs pandemisi izleme merkezinin sözcüsü Dr. Aleksandr Myasnikov, dünyanın ileri zamanda şu anda etkili olan Kovid-19 pandemisinden daha ölümcül bir salgınla yüzleşeceğini belirtti.

'Şu anki durum daha iyi hazırlanmamıza yardım edecek'

"Hepimiz yüzde 30-35 ölüm oranlı ciddi bir salgın bekliyoruz" öngörüsünde bulunan Myasnikov, koronavirüs ile ilgili mevcut durumun dünyaya yeni salgına daha iyi hazırlanması için yardım edeceğini kaydetti.

Rus doktor ayrıca şu anda korona virüsü kapma olasılığının en yüksek olduğu en tehlikeli yerin hastaneler olduğunu vurguladı.

'Aşağı hareket mayıs sonlarına doğru başlar'

Doktor Myasnikov geçen çarşamba verdiği demeçte daha önce Rusya’daki salgının ulaşacağı en tepe noktası ile ilgili kendi tahminini çürüttü. Ülkelerin bulaşma vakalarında ortalama 2-3 ayda en üst noktaya ulaştığını ifade eden Myasnikov, "Bizde ise vakalar benim öngördüğüm gibi değil, neredeyse 1 ay geç başladı. Şimdiki durum, mayısta platoya ulaşacağımızı, mayıs sonlarına doğru ise aşağıya dönüş başlayacağını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Myasnikov geçen pazartesi korona virüs hastalığını geçirdiğini, yapılan testlerin vücudunda enfeksiyona karşı oluşan antikor varlığını gösterdiğini açıklamıştı.

Dünya genelinde can kaybı 210 bin 204'e yükseldi

Salgın ne zaman bitecek? DSÖ'den yeni açıklama...

Türkiye'de bugün 95 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin 651 hasta iyileşti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)