BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus askerleri Suriye’den çekilmeye başladılar----

Rus askerleri Suriye’den çekilmeye başladılar

Rus askerleri Suriye’den çekilmeye başladılar
12 Aralık 2017 - 09:01 www.finansgundem.com

Putin'in talimatının ardından Rus birliklerinin Suriye'den çekilmeye başladığı bildirildi.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rus askerlerin Suriye’den Rusya’ya dönmeye başladıklarını bildirdi. Şoygu yaptığı açıklamada, “Rus askerler Suriye’den dönmeye başladılar. Kesin dönüş tarihi duruma göre belirlenecek” ifadesini kullandı.

Bilindiği üzere Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye’deki Hmeymim hava üssünü ziyaret etti ve Rus askerin Suriye’den çekilme talimatını verdi. Beşar Esad ile de bir araya geldiği belirtilen Putin, "Suriye'nin egemenliği ve bağımsızlığı korunmuştur. Mülteciler artık evlerine geri dönüyorlar" dedi.

Putin, "Uluslararası anlaşmalar doğrultusunda, Rusya'nın Suriye'deki uzlaşma merkezleri faaliyetlerine devam edecek. Rusya'nın Tartus ve Hımeymim üslerinin de faaliyetleri kalıcı olarak sürecek" diye konuştu. Rus lider ayrıca Birleşmiş Milletler (BM) himayesinde Suriye'de siyasi bir çözüm bulunması için koşulların artık oluştuğunu da ifade etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)