BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRospotrebnadzor: Rusya’da pandemi ağustosta bitebilir----

Rospotrebnadzor: Rusya’da pandemi ağustosta bitebilir

Rospotrebnadzor: Rusya’da pandemi ağustosta bitebilir
01 Nisan 2021 - 10:41 www.finansgundem.com

Viktor Maleyev, ağustos ayında birçok Rusya vatandaşının korona virüse karşı bağışıklığının oluşacağını, virüsün mevsimsel oluşu nedeniyle vaka sayısının üç haneli sayılara düşebileceğini, hatta seyrek görülebileceğini ifade etti.

Rospotrebnadzor’un  Epidemiyoloji Merkez Araştırma Enstitüsü başkanının bilimsel konulardan sorumlu danışmanı Viktor Maleyev, Sputnik’e konuşmasında “Rusya’da yaz aylarında vaka sayısının önemli oranda düşeceğini düşünüyorum. Vaka sayıları seyrek olabilir veya yüzlerce de olabilir, ancak ülke bazında bu çok önemli bir miktar değil. Böylelikle Rusya’da ağustos ayında pandemi sona erebilir, zira birçok kişi bağışıklık kazanmış olacak. Virüsün mevsimselliği ve vaka sayısındaki düşüş de hesaba katıldığında, yazın koronavirüsün salgın potansiyeli sona erecek” ifadelerini kullandı.

Maleyev, vaka sayısının sonbaharda artabileceğini, zira Rusya vatandaşlarının tatilden dönmeye başlayacağını ve birbirleriyle daha fazla temas kuracaklarını belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, koronavirüsle ilgili başlıca tedbirleri sürü bağışıklığı kazanıldığında kaldıracaklarını söylemişti. Putin’e göre bu yaz sonunda gerçekleşebilir. Rusya Sağlık Bakanı Mihail Muraşko da ülkede pandemiyle ilgili durumun iyiye gittiğini belirtmişti.

Türkiye'den Rusya'ya aşı turizmi

 

Rusya'dan tek dozluk korona virüs aşısına kullanım izni

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)