BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRomatizmaya ısırgan bronşite nöbet şekeri----

Romatizmaya ısırgan bronşite nöbet şekeri

Romatizmaya ısırgan bronşite nöbet şekeri
05 Şubat 2014 - 11:24 www.finansgundem.com

İşte şifalı bitkiler ile hastalıklarınıza doğal çözüm önerileri

Şifalı bitkiler, vücutta enfeksiyon oluştuğunda, hastalıkla mücadelede ve bağışıklık kazanmada bize çok yardımcı olurlar. Isırgan otundan biberiyeye, hardal tohumundan civan perçemine geniş bir yelpazede şifası bol bitkiler ve tedavi şekilleri.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI İLE EGZAMAYI TEDAVİ EDİN

-Egzamaya meyankökü, çörekotu ve anason iyi gelir. Günde 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu yerseniz egzamadan kurtulabilirsiniz.
-Karabaşotu ve melisa çayı içmek de egzama için çok faydalıdır.
-Hindiba egzamada oluşan kaşıntıları kesmek için birebirdir.
-Çıbanotu: Bu bitkinin suyu kronik egzama için kullanılır.
-Aloe vera hasta bölgeye günde 2 kez sürüldüğünde egzamayı iyileştirir.
-Isırgan otundan yapılan çay egzamanın önlenmesinde faydalı olur. Ayrıca atkuyruğu, hindiba, huş ağacı yaprağı, mayıs papatyası, böğürtlen yaprağı bitkilerini de kullanabilirsiniz.
-Susam yağını düzenli olarak ellerinize, yüzünüze ve egzamanın yoğun olduğu bölgelere sürerseniz cildinizdeki düzelmeyi fark edersiniz.
-Hindistan cevizi yağı ile egzamayı tedavi etmek mümkündür. Katkısız Hindistan cevizi yağını egzamalı bölgelere sürerseniz acınız ve kaşıntınız azalır.

ROMATİZMA AĞRILARINA DEFNE YAPRAĞI İYİ GELİR

-Isırgan otu: Taze ısırgan suyu günde 3 çorba kaşığı içilir. 4-6 hafta devam edilmelidir. Tazesi bulunmazsa  kurusu kaynar suda çay olarak demlenir.
-At kuyruğu: Çayı günde 1-2 bardak aç karnına, tatlandırmadan içilmeli.
-Biberiye, kekik, papatya, ıhlamur ve adaçayı bitkilerinin çaylarından günde 1-2 bardak içilebilir.
-Bir miktar ince kıyılmış defne yaprağı bir kavanoz veya şişeye doldurulur. Üzerine saf zeytinyağı eklenir. Ağzı sıkıca kapanır. 15 gün güneşte veya sıcak bir yerde bekletilir. Gerektiği zaman ağrılı yerlere masaj yapılır.
-Civanperçemi: 1 bardak kaynar suya 2 çay kaşığı civanperçemi koyun 1-2 dakika kaynatın 5-10 dakika demlendirin. Sabah-akşam yemekten 1 saat sonra 1 fincan için.
-Hardal tohumu dövülüp bal ile karıştırılır. Bu karışımdan günde 1 kaşık aç karnına yiyebilirsiniz.

AĞIZ KOKUSUNUN ÇARESİ BİBERİYE VE KURU ÜZÜM

-Biberiye çayı: Biberiye çayını demleyin ve içine 1 parça limon atın. Günde 2 bardak kadar çay içebilirsiniz.
-Nane çayı: Bir miktar nane ve maydanoz, 1 bardak suyun içinde 10 dakika kaynatılır. Elde edilen karışım süzülür. Günde 1 bardak içebilirsiniz.
-Adaçayı: Günde 2 bardak kadar adaçayı içmek ağız kokusuna çözüm olabilir.
-Kuru üzüm ve mersin yaprağı karışımı: 1 su bardağı kuru üzüm ve 1 tutam mersin ağacı yaprağını bir kapta karıştırın ve macun hale getirin. Yemeklerden önce 1 kaşık tüketmek iyi gelir.
-Bal, karanfil ve tarçın: Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Macun kıvamına getirin. Aç karnına birer kaşık yiyebilirsiniz.

BRONŞİTTEKİ ÖKSÜRÜK KRİZİNİ NÖBET ŞEKERİ GEÇİRİYOR

-Atkuyruğu, biberiye, çemen, ebegümeci, hünnap, ısırgan otu, sinirli ot, semiz otu, lavanta ve mahlep bronşite iyi gelir.
-Adaçayı: 1 tutam adaçayıyla çay demleyebilirsiniz. Her seferinde taze olarak demleyin ve günde 2-3 bardak kadar için. İçine tatlandırmak için bal koyabilirsiniz.
-Andız otu: Yarım tatlı kaşık ince kıyılmış andız otu 1 su bardağı suda demlenir. Günde 2-3 bardak çay sıcak olarak içilir.
-Biberiye bronşite iyi gelir. 1 çay kaşığı biberiyeyi 1 bardak sıcak suda demlenmeye bırakın. Ilındıktan sonra günde 2 bardak içebilirsiniz.
-Nane çayı içmek bronşitten kurtulmakta birebirdir.
-1 bardak kaynar suya, 3 gram kekik konularak, 10 dakika demlendirdikten sonra içilir. Hastalık geçene kadar günde 3 kez bu çaydan içilir.
-Keten tohumu ile nöbet şekerini havanda dövün. Günde 1 çorba kaşığı yerseniz faydasını görürsünüz. Üzerine 1 bardak su içmeyi unutmayın.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)