BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRıdvan Fenerbahçe'ye gidiyor mu?----

Rıdvan Fenerbahçe'ye gidiyor mu?

Rıdvan Fenerbahçe'ye gidiyor mu?
29 Mayıs 2013 - 20:15 www.finansgundem.com

Aykut Kocaman'ın istfasının ardından takımın başına getirileceği konuşulan Rıdvan Dilmen söylentileri cevapladı

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasından sonra Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşandı... Açıklamalar, bildiriler, iddialar art arda gelirken spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in de Fenerbahçe Kulübü'ne gelmesi kafaları karıştırdı... Dilmen'in, Fenerbahçe'ye sportif direkttör olacağı iddia edildi ama ünlü yorumcu bu dedikoduları yalanladı.
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağına ilişkin tahminler ve yorumlar da yapılmaya başladı. Bu yorumların gölgesinde ortaya atılan ve sıkça telaffuz edilen bir iddia ise futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in sarı lacivertli kulüpte sportif direktör olacak göreve getireleceği oldu.
DİLMEN KULÜP BİNASINDA
İddiaların kulislerde dolaştığı dakikalarda Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu'ndaki kulüp binasına geldi. Dilmen'in ziyareti ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, başarılı yorumcu Başkan Aziz Yıldırım ile görüştüğü.
"BEN SPORTİF DİREKTÖR DEĞİLİM"
Rıdvan Dilmen hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak Hürriyet'e şu açıklamaları yaptı: "Ben Sportif direktör değilim, sportif direktör de olmayacağım."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)