BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen'den TFF için zehir zemberek açıklama----

Rıdvan Dilmen'den TFF için zehir zemberek açıklama

Rıdvan Dilmen'den TFF için zehir zemberek açıklama
30 Eylül 2017 - 00:11 www.finansgundem.com

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Akhisarspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdiği programda TFF'yi istifaya çağırdı

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Akhisarspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, futbolun içindeki kaosun sebebini TFF yönetimine bağladı. Rıdvan Dilmen Demirören'i açıkça istifaya davet etti.

İşte o sözlerden satırbaşları:

"Fenerbahçe derbide kazandıktan sonra ilginç projeler oldu. Alt akıl, üst akıl.... Fenerbahçe'yi şampiyon yapma projeleri iddiaları. Bazıları Ali Palabıyık'a düdük astırdılar. Yabancı oyuncular demiştir ki biz yendik ama günah mı işledik demişlerdir. Öyle bir psikoloji yaratıldı ki Fenerbahçe hariç 25 milyon insan mutsuz olmuş. Yusuf Namoğlu, en yaşlı, en tecrübeli hakemi göndereyim, o maçı idare etmesin yönetsin dedi.

Bayram değil seyran değil, sırf görmediği pozisyonda sırf rakip bağırdı diye kırmızı kart gösterdi. Alper kenara gelince, senin ne işin var dedi Alper'e. Aykut hocanın onun atıldığından haberi yoktu. Alper'in gördüğü kırmızı kart öncesinde Fenerbahçe'nin lehine faul olması gerekti. Aykut Kocaman'ı eleştireceğiz de, Aykut Kocaman ve Fenerbahçe üzerinden bir eleştiri var. Ali Palabıyık üzerinden giden bir tokatlama vardı."

'İNSANLARI APTAL YERİNE KOYUYORSUNUZ'

"Ne biçim bir memleket burası... Bu kurullardan rahatsız oldum diyorsun kimseyi değiştirmiyorsun. Yıldırım bey bir kişiyi değiştirmedi. Kaldı ki herkesin istifası var. Memnun değilim bunlardan diyorsun, aynı kişilerle devam ediyorsun. İnşallah yanılırım. Galatasaray devrede, Fenerbahçe de yarın öbür gün toparlarsak yine gelirler. Keşke yenmeseydik Beşiktaş'ı diyorlardır. Bu ne ya? İnsanları aptal yerine koyuyorsunuz. .İstediğine görüntüden veriyorsun, istediğine vermiyorsun. Yayıncı kuruluştan 3 dakikalık görüntüleri çıkartıyorsun. O yayıncı kuruluş da arıyor ,diğer kanallar da çıkartılmasını istiyor."

'HOLDİNGLERİNİZİN BAŞINA GİDİN'

"Çok yıpranmadan, önemli bir ailedir Demirören'in ailesi... Ama artık meşruluğunu kaybetmiştir. Benim şampiyonluk adayım Fenebahçe değildir ama siz karışmayacaksınız. Fitneyi siz sokuyorsunuz. Bu yaşananların 2 yıldır açıklaması yok. O güzel ailelerinizin, holdinglerinizin başına gidin. Ayıp oluyor. Bugünlere TFF getirmiştir burayı. Adalet yok, şeffaflık yok, dürüstlük yok..."

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taner01 Ekim 2017 23:09

    Bı sözleri Fenerin aleyhine yanlış karar çıkınca söylüyorsan Fenenerin lehine yanlış karar çıkıncada söyleyeceksin. Fener Beşiktaş maçından sonra neden böyle konuşmadın? Sen Fenerbahçe Başkanı, Avukatı, yöneticisi, taraftarı gibi konuşurken Federasyon başkanı adayı olmanla Tüpçünü Beşiktaş Başkanıyken federasyon başkanı olması arasında hiç bir fark yok

  • misafir30 Eylül 2017 21:41

    onlar gitsin sana ve fatih terime yer açılsın.konuştukça batan birisin

  • kıro30 Eylül 2017 15:28

    Türkiye de ne yazık ki herşey günlük, adam iki yıldan beridir bunlar yaşanıyor demiş ama aşağıda bunları anlayan bir adam yok... futbol oyunu anlık oyundur, iki dakikada şampiyonlar ligi kupası el değiştirdi bayern-manchester maçında.... bilmem anlatabildim mi?

  • Akhan30 Eylül 2017 12:29

    Ridvan, gecen hafta da bunlari soyleseydin, tamam derdik. Birilerinin sozculugunu yapma, yakismiyor...

  • SPORSEVMEZ30 Eylül 2017 09:50

    BABASININ DAHİ GÜVENMEDİĞİ ADAMA TFF Yİ TESLİM EDENLERE YAZIKLAR OLSUN. DEMİRÖREN KOYUN BİLE GÜDEMEZ.

  • Adalet30 Eylül 2017 09:49

    Şeytan Rıdvan nerede ADALET varki futbolda da olsun.

  • mert30 Eylül 2017 09:23

    Vah vah Fenere bak ne hale geldi. Anadolu takımları karşısında bile 3 puan dilenir oldular. İlerde bu fener geleceğin Beykoz'u olur. Demedi demeyin.

  • Kaçan Grup30 Eylül 2017 09:02

    Ya Fenerbahçe tv’de yorum yapmalı ya da yanında diğer takımların yorumcuları da olmalı. NTV’nin Rıdvan’ı tarafsız yorumcu gibi sunması izleyiciyi aptal yerine koymaktır.

  • Sener30 Eylül 2017 08:15

    Aykut kocaman penaltılar i irdelenmeli hani 2011 demişti ya

  • Gariban Anadolu 30 Eylül 2017 08:07

    Sanki hakem 2 penaltılarını vermedi.ulan 82.dakkaya kadar pozisyon yok bir kişi eksik kaldı diye bu kadar ağlanmaz ki ayıptır.

  • Boncuk30 Eylül 2017 00:20

    Her zaman nerde bulak Ali Palabıyık î , elimizde bu vardı, adamlarda çatır çatır oynadı yendi