BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen'den Fenebahçe açıklaması: Kimler kalacak----

Rıdvan Dilmen'den Fenebahçe açıklaması: Kimler kalacak

Rıdvan Dilmen'den Fenebahçe açıklaması: Kimler kalacak
05 Haziran 2017 - 00:07 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile sonuçlanan Süper Lig'in değerlendirmesini yapan ünlü futbol yorumcusu, Fenerbahçe'ye hangi futbolcuların geleceğini, kimlerin takımda kalacağını açıkladı

Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da Spor Toto Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından genel bir değerlendirmede bulundu.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"Söylenenler gibi Fenerbahçe'nin ilk 11'inde 7-8 tane değişiklik olmayacaktır. Hasan Ali, Kjaer ve Skrtel kalacak. Sağ bek belirsiz. Josef de Souza banko oynayacak. Aykut Kocaman çok beğeniyor onu. Mehmet Topal yine oynar."

"Aziz Yıldırım, tarihin en büyük başkanıdır. Ancak ilk 10 haftada başarısız bir giriş olursa tribünlerden Ali Koç sesi yükselir. Taraftarlar sadece bunun için gelmeye başlar."

"Bugüne kadar Aziz Yıldırım'ın karşısında sert bir rakip yoktu. Ali Koç hem Fenerbahçeli hem de sevilen biri. Böyle zengin ailelerin Fenerbahçe için elini taşın altına koymaları da Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir. Her kulübe nasip olmaz bu."

"Ön bölgeye 2 transfer olacak. Valbuena bildiğim kadarıyla hafta içinde geliyor. Beşiktaş maçında ortamdan çok etkilenmiş. Gelme sebeplerinden birisi de buymuş."

"Hem 10 numara hem de sol kanatta oynayabiliyor. Mesela Alex, sol açık oynayamazdı. Van Persie kalacak diye biliyorum. Bu paraları başka bir yerde bulamaz. Aykut Kocamam onu oynatmak isteyecek."

"Fenerbahçe 'Vay be ne oyuncu aldı!' dedirten bir futbolcu almayacak, görünen bu. Ali Koç'un çıkışından sonra değişirse bilemem"

"Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın kredisi var. Ama Galatasaray'da Dursun Özbek'in ve Fenerbahçe'de Ali Koç'un açıklaması sonra Aziz Yıldırım'ın kredisi sıfır!"

"Galatasaray'da bu durum hem Dursun Özbek, hem de Igor Tudor için geçerli. Sezona iyi başlamaları gerek."

"Galatasaray, Wesley Sneijder'dan kurtulmak istiyor. Bütçesinden kurtulmaya bakıyor."

"Bruma'yı, Lukas Podolski'yi sattılar. Mecburi bir kumar oynadılar. Garry Rodrigues'in gidebileceği de konuşuluyor..."

"Başakşehir bu sezon çok tecrübe kazandı. Uzun bir süre zirveye oynadı. Taraftar sayısı çok az. 100 kişi geliyor maçlarını zaten 50'si pankart açıyor."

"Futbolda Türk futbolcu yetişmiyor. Basketbolda durum daha facia. İkiden fazla Türk basketbolcu sayamayız. Melih Mahmutoğlu, Cedi Osman..."

"Olympiakos maçında Fenerbahçe'de Yunan Sloukas oynadı, Türk oynamadı. Türk oyuncu yetişmiyor."

"Türkçülük mürkçülük sökmüyor yurt dışında... 'Beni Löw istedi' diyor, Almanya'da oynuyorlar. Anca Almanya falan istemezse.."

"Okan Buruk, Ümit Özat... Birçok hoca iyi işler yaptı."

"İrfan Hoca, Malatyaspor'u alıp çıkarmış. Daha ne yapsın, uzaya mı çıkaracaktı? Neden takımdan gönderiyorsunuz?"

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)