BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen'den Aboubakar'a sürpriz destek----

Rıdvan Dilmen'den Aboubakar'a sürpriz destek

Rıdvan Dilmen'den Aboubakar'a sürpriz destek
19 Mart 2017 - 23:54 www.finansgundem.com

Avrupa Kupası'ndan sonra Süper Lig'de de kırmızı kart gören Aboubakar, taraftarın öfkesinin hedefi olurken destek Rıdvan Dilmen'den geldi

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi. Dilmen, Aboubakar'ın gördüğü ikinci sarı kartın ağır bir karar olduğunu belirtti. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"Bugün belki de Beşiktaş'ın en çok ceza alanı dışından şut attığı maç olmuştur. Sürekli şut attılar, araya oynamadılar. Antalya takımının konsantrasyonu yüksek, iyi savunma yapıyorlar. Adam adama oynayınca ters geldi Beşiktaş'a. Kolay değil, Beşiktaş üst üste zor maçlar oynadı. Bugün de neredeyse aynı kadroyla oynuyorlar."

"Antalyaspor arasa böyle bir Beşiktaş'ı bir daha bulamaz. Beşiktaş açısından 10 gün içerisinde farklı maçlar oynadı. Kayserispor maçı da çok eforlu geçti. Ardından 10 kişi oynanılan Olympiakos maçı var. Milli Takım'ın maçı olduğu için Pazartesi de oynayamadı Beşiktaş. Ben Şenol hocanın yerinde olsam rotasyona giderdim."

"En çok da Beşiktaş'a yarayacak bu ara. Beşiktaşlı oyuncuları bugün çok ayrı yere koymak lazım. Yük bindi bindi ama çok fazla kayıp vermeden Beşiktaş bu engeli geçti. Ben Beşiktaş'ı eleştiremem."

"Sahanın en iyi oyuncusu Zeki'ydi. Ben ona bugün çok bayıldım. Rıza hocama soruyorum, 'Neden Eto'o'yu o dakikada çıkardın? Serdar o dakikadan sonra ne yapabilecek?' Bu arada Eto'o çok kötü oynadı."

"Aboubakar'ın pozisyonu için konuşuruz tartışırız ama bu kadar ucuz oyuncuyu atmam sahadan... Aboubakar'ın pozisyonunda kalecinin vuruşundan sonra top Antalyalı oyuncuya belki gelecekti. Bu kadar kolay atılmamalı bence... Kalecinin topu oyuna sokmasını engellemek Çok afedersin ben sana tükürdüm al sana kırmızı kart olmaması gerekiyor. Niye attın demem ben ama idare edeceksin de demiyorum fakat ilginç bir kart oldu."

"Bazen esnek olmak gerekiyor. Benim görüşüm bu... Bana Mete Kalkavan haklı attım hocam dese bir şey söylemem. Deniz Çoban 'neden sarı kart gösterdiğini anlamadım' demiş. Ben oyuncu gözüyle bakıyorum bazen."

Aboubakar’a tarihi ceza geliyor

 

Beşiktaş'ta Aboubakar krizi! Gökhan Gönül patlaması...

 

Antalyaspor: 0-0 :Beşiktaş

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)