BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReza Zarrab'ın kefalet duruşması ertelendi----

Reza Zarrab'ın kefalet duruşması ertelendi

Reza Zarrab'ın kefalet duruşması ertelendi
02 Haziran 2016 - 23:00 www.finansgundem.com

Reza Zarrab'ın ABD'de devam eden kefaletle serbest bırakılma duruşması 7 Haziran'a ertelendi

ABD'ye giriş yapmak isterken, 19 Mart'ta Miami Havalimanı'nda gözaltına alındıktan sonra, kara para aklama, dolandırıcılık ve İran'a uygulanan yaptırımları delme suçlamaları ile çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Reza Zarrab'ın, kefaletle serbest bırakılma duruşması New York'ta yapıldı.

New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi Sarraf'ın, kefaletle serbest bırakılma talebini görüştü. Sunulan delilleri inceleyeceğini söyleyen Yargıç, duruşmayı 7 Haziran'a erteledi.

Sarraf hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bharara ise Sarraf'ın Türkiye başta olmak üzere birçok ülkenin en üst düzey yöneticileri ile bağlantısı olduğunu ve ev hapsine çıkması halinde bir daha mahkemeye gelmeyeceğini belirterek, kefaletle serbest bırakılma isteğine karşı çıkıyor.

Bharara tarafından hazırlanan iddianamede, Sarraf hakkında toplam 75 yıl hapis cezası isteniyor. 33 yaşındaki Sarraf, New York'un Manhattan bölgesindeki Metropolitan Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)