BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReza Zarrab'ın avukatından Ebru Gündeş vurgusu----

Reza Zarrab'ın avukatından Ebru Gündeş vurgusu

Reza Zarrab'ın avukatından Ebru Gündeş vurgusu
18 Mayıs 2016 - 23:49 www.finansgundem.com

New York Times muhabiri Benjamin Weiser, Reza Zarrab'ın avukatının kefalet isteği ve koşulları hakkında çok çarpıcı bilgiler verdi.

Weiser, Zarrab'ın avukatı tarafından mahkemeye sunulan teklifte 10 milyon dolar nakit ve 50 milyon dolarlık tahvilden oluşan bir kefalet bedeli önerdiğini belirtti.

Dikkat çekici bilgiler bununla da bitmiyor.

Weiser'ın verdiği bilgilere göre, Zarrab New York'ta bir evde kalacak, GPS ile takip edilecek ve evinin kapısında 24 saat boyunca silahlı güvenlik görevlileri nöbet tutacak.

Ancak bilgilere göre savcı Preet Bharara'nın ofisi Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman'ın bu teklifini 'yetersiz' olduğu gerekçesiyle reddetti.
Avukatlar konuyu bir kez daha kefalet duruşmasına götürmek için başvuruda bulundu.

Ebru Gündeş vurgusu
Zarrab'ın avukatlarının ifadesine göre İran asıllı iş adamı 50 milyon dolar tutarındaki kefaletin kabul edilmesi durumunda 'uluslararası şarkıcı eşi Ebru Gündeş'in kariyerine zarar vereceği' gerekçesiyle anlaşmadan kaçmayacak.

Emsal dava
Zarrab'ın avukatı, daha önce benzer suçlamalarla karşılaşan Çinli milyarder Ng Lap Seng için sundukları teklife yakın bir kefaletin kabul edildiğini ve aynı şartların kendileri için de geçerli olması gerektiğini ifade etti.

'Disney Dünyası'na gitmek için geldik'
Reza Zarrab'ın ifadelerinden alıntılar yapan avukat Brafman, iş adamının ABD'ye gelme nedenini 'eşi ve kızını Disney Dünyası'na götürmek' olarak açıkladığını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)