BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemResulayn’daki patlamanın faili yakalandı----

Resulayn’daki patlamanın faili yakalandı

Resulayn’daki patlamanın faili yakalandı
19 Ocak 2021 - 12:56 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanlığı, 2 Ocak'ta Resulayn ilçe merkezinde düzenlenen 2 çocuğun öldüğü, 4 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısının faili Suriye uyruklu 9 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakanlıktan yazılı açıklamaya göre; Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Resulayn'da görevli Jandarma Danışman Timleri, İstihbarat ve TEM bölümleri ile yerel kolluk kuvvet eylem planı tüm deliller ile olaylarınınini gören tüm kamera kayıtlarını titizlikle incelendi.

Yapılan incelemede elde edilen bulgular elde edildiğinde, olayın faili olan Suriye uyruklu şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Araca patlayıcıyı yerleştiren kadın terörist olduğu, uzaktan kumanda ile aracı patlatanın erkek terörist olduğu ve diğer 7 şüphelin ise bu iki teröriste yardım ettikleri tespit edildi.

Yakalanan kadın terörist ifadesinde; PKK / KCK-PYD / YPG örgülü örgütünün Kamışlı'da bulunan cezaevinde yattığı çalışan yoğun baskılara maruz kaldı, tersine bir yere saldırısı düzenlemeleri serbest bırakılacağı, aksi halde cezaevinden uzun yıllar çıkamayacağı tehdidi ile eylem programlandığını anlattı. Yakalanan şüpheliler hakkında yerel kolluk birimlerince adli işlem başlatıldı.

Garanti BBVA Partners Meetup serisi

BM 7 saygın oy saygısı aldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)