BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaRehn ECB'nin faiz indirimi için Haziranı işaret etti----

Rehn ECB'nin faiz indirimi için Haziranı işaret etti

Rehn ECB'nin faiz indirimi için Haziranı işaret etti
19 Nisan 2024 - 07:18 www.finansgundem.com

ECB politika yapıcısı Olli Rehn, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz duruşu ile ilgili konuştu. Rehn, faiz oranlarının düşürülmesiyle alakalı Haziran ayını işaret etti

ECB politika yapıcısı Olli Rehn, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz oranlarını düşürmeye başlaması için zamanın Haziran ayında olgunlaşabileceğini söyledi.

Rehn, "Enflasyonun %2'lik hedefimize yakınsamaya devam edeceğinden emin olmamız koşuluyla, Haziran ayında para politikası duruşunu gevşetmeye ve faiz oranlarını düşürmeye başlamanın zamanı gelmiş olacak" dedi.

Finlandiya Merkez Bankası'nın internet sitesinde yayınlanan konuşma metninde, "Bu tabii ki jeopolitik durumda ve dolayısıyla enerji fiyatlarında daha fazla gerileme olmayacağını varsayıyor" dedi.

Avrupa Merkez Bankası politika yapıcısı Fabio Panetta da yaptığı açıklamada, Euro bölgesinde enflasyondaki düşüşün "ileri düzeyde ve devam ettiğini" söyledi ve Haziran ayında Faiz oranlarında bir indirim öngörenlere katıldı.

Şimşek: Harcamalarda büyük oranda kesintiye gideceğiz

 

Asya borsaları İsrail-İran gerilimiyle düşüşte

 

S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)