BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRazıll abi money!----

Razıll abi money!

Razıll abi money!
26 Şubat 2014 - 18:01 www.finansgundem.com

Russell Crowe ve film ekibi için Asmalımescit’te düzenlenen partide, Crowe çalgıcıların hücumuna uğradı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, The Water Diviner filminin Türkiye çekimleri öncesi Russell Crowe'a özel 'Hoş geldin' partisi düzenledi.

Oscar'lı yıldız çıkışta 'Razıll abi money' diyen çalgıcıların hücumunu zor atlattı.  Hollywood yıldızı Russell Crowe, yönetmenliğini üstlendiği 'The Water Diviner' filminin çekimleri için Türkiye'ye geldi. Avustralya'daki çekimlerin tamamlanmasıyla soluğu İstanbul'da alan film ekibi için, yapımda rol alan Cem Yılmaz bir parti verdi. Asmalımescit'te düzenlenen özel geceye Crowe da dahil Water Diviner kadrosu eksiksiz hazır bulundu. Mekana ilk olarak gelen ev sahibi Yılmaz'a filmde rol alan Yılmaz Erdoğan da eşlik etti.

Gecede dikkat çeken detaylardan biri de Crowe'un taraftarı olduğu South Sydney Rabbitohs takımının mont ve atkısını Yılmaz ile Erdoğan'a hediye olarak getirmesiydi. Film ekibi, geç saatlere kadar süren partide stres attı. Ünlü komedyenin çıkışta yanına gelen çalgıcılara, "Beni bırakın kardeşim, Hollywood orada" demesi ise kahkahalarla karşılandı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)