BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRamazan ayında 22 ilde yeni kısıtlamalar gündemde----

Ramazan ayında 22 ilde yeni kısıtlamalar gündemde

Ramazan ayında 22 ilde yeni kısıtlamalar gündemde
23 Mart 2021 - 11:31 www.finansgundem.com

Vaka sayılarındaki artışın önüne geçilemezse Ramazan ayı ile birlikte yeni korona virüs kısıtlamaları geleceği öğrenildi. 22 il için gündemde olan ek tedbirlerin kapsamı da netleşmeye başladı.

13 Nisan'da başlayacak olan Ramazan ayında, korona virüs vaka sayılarındaki artış durdurulamazsa 22 ilde yeni yasakların geleceği iddia edildi. 'Kırmızı' kategoride yer alan 17 ille birlikte toplam 39 ilde kafe ve restoranlar kapalı olacak, yüz yüze eğitim yapılmayacak.

 

Sağlık Bakanlığı'nın 100 bin nüfusa denk gelen haftalık vaka sayılarını içeren haritasında çok yüksek riskli illerin sayısı 1 ay içerisinde 17'den 39'a yükseldi.

22 İL DAHA 'KIRMIZI'YA DÖNEBİLİR

Sabah'tan Burak Çelik ve İlhan Demircioğlu'nun haberine göre; Çok yüksek riskli iller kategorisine sonradan giren 22 il, Nisan ayı başında açıklanacak olan risk haritasında tekrar çok yüksek riskli kategoride yer alırsa tehlike çanları çalmaya başlayacak.

RAMAZAN'DA YENİ KISITLAMALAR GÜNDEMDE

Bu illerde 100 bin nüfusa denk gelen haftalık vaka sayılarında artış devam ettiği takdirde Ramazan'da yeni kısıtlamaların gündeme gelmesi bekleniyor.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR İÇİN TEHLİKE ÇANLARI

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de bulunduğu toplam 39 ilde Ramazan ayı boyunca restoran ve kafelerin kapanacağı ve yeniden paket servise geçileceği iddia edildi.

Yüz yüze yapılan eğitim ise tekrar uzaktan yapılabilir.

Pazar günleri sokağa çıkma kısıtlaması getirilebilir.

KIRMIZI RENKLİ (ÇOK YÜKSEK RİSKLİ) İLLER HANGİLERİ?

Adıyaman, Aksaray, Amasya, Balıkesir, Burdur, Edirne, Giresun, Gümüşhane, Konya, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tokat, Trabzon.

Son dönemdeki vaka artışıyla birlikte aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir ve Kocaeli'nin de bulunduğu 22 ilin de 'kırmızı'ya dönmesi öngörülüyor.

Risk haritasında 1 haftada 14 il daha kızardı

 

Prof. Dr. Oğuztürk: Doluluk oranı yüzde 66'yı geçti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)