BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaRalli kötü sonuçlanacak----

Ralli kötü sonuçlanacak

Ralli kötü sonuçlanacak
08 Mart 2013 - 16:11 www.finansgundem.com

Marc Faber 2013 başında yaşanan farklı alanlardaki rallilerin kötü biteceğini savundu

Tecrübeli yatırımcı Marc Faber, CNBC'ye yaptığı açıklamada Stanley Druckenmiller'ın dile getirdiği cari piyasa rallisinin kötü şekilde sona ereceği görüşüne katıldığını söyledi.
Faber, Druckenmiller çok düşünceli biri ve onun görüşlerini paylaşıyorum. Hisse senedi piyasalarında ralli kötü şekilde sona erecek. Ancak Druckenmiller'dan farklı olarak rallinin bu yıl tüm alanlarda kötü şekilde biteceğine inanıyorum diye konuştu.
Faber açıklamasında daha önce ortaya koyduğu senaryolara bağlı olduğunu da belirtti. Faber bir senaryosunda piyasalardaki rallinin artından yüzde 20 düzeltme görüleceğini öngörürken, diğer senaryosu ise 1987 ve 2000 döneminde örnekleri görüldüğü üzere yılın başlarındaki keskin rallileri, büyük düşüşlerin takip ettiğine işaret ediyor.
Eski bir hedge fon yöneticisi olan Druckenmiller, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Hisse senedi piyasalarında yükseliş kısa vadede devam edebilir, ancak çok kötü şekilde sona edeceğini tahmin ediyorum diye konuşmuştu
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)