BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'QE3'e devam edelim'----

'QE3'e devam edelim'

'QE3'e devam edelim'
26 Şubat 2013 - 06:45 www.finansgundem.com

Atlanta Fed Başkanı Lockhart Fed'in varlık alımlarına 2013'ün sonuna kadar devam etmesinden yana olduğunu ifade etti

Fed Atlanta Başkanı Dennis Lockhart, istihdam piyasasının ilerlemesine yardımcı olmak için merkez bankasının 2013'ün sonuna kadar varlık alımlarını devam ettirmesini istediğini söyledi.
İstihdam piyasasındaki mevcut şartlar göz önünde bulundurulduğunda, toparlanmanın desteklenmesi ve istihdam şartlarında ilerleme sağlanması için varlık alım programını devam ettirmenin şimdilik uygun göründüğünün altını çizen Lockhart, "Görünüme ve risklere bakıldığında, mevcut uygulamaya en azından yılın ikinci yarısı boyunca devam edilmesinden yanayım" dedi.
Lockhart Fed Açık Piyasa Komitesi'nin 30 Ocak'taki aylık 85 milyar dolarlık tahvil alımlarını devam ettirme kararını da desteklemişti. FOMC'ın 29-30 Ocak toplantısının tutanakları, birçok Fed yetkilisinin, komitenin ekonomik görünümdeki değişikliklere karşı varlık alımlarının hızını değiştirmeye hazırlıklı olması gerektiğini vurguladığını ortaya koydu.
Yıl sonuna kadar devam edecek programın tamamlanmasından yana olduğunu dile getirenLockhart, istihdamın parasal teşvikleri devam ettirmeye çalışmasını uygun kıldığını söyledi.
Lockhart ayrıca istihdam piyasası şartlarında iyileşme oldukça alımları yavaşlatmanın değerlendirilebileceğini de not düştü.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)