BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPYD'nin diktiği Rusya bayrağı yerini koruyor----

PYD'nin diktiği Rusya bayrağı yerini koruyor

PYD'nin diktiği Rusya bayrağı yerini koruyor
06 Haziran 2017 - 20:41 www.finansgundem.com

Suriye'de terör örgütü PYD kontrolündeki sınıra yakın bölgeye dikilen Rusya bayrağı 27 gündür aynı yerde durmaya devam ediyor

Suriye'de terör örgütü PYD kontrolündeki bölgeye dikilen Rusya ve Suriye bayrağı yaklaşık 27 gündür aynı yerinde duruyor.

Haber Türk haber merkezinden Nurcan İnal'ın haberine göre Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Afrin bölgesine terör örgütünün uzantısı tarafından 27 gün önce Rusya ve Suriye bayrağı asıldı. Terör örgütü PYD kontrolündeki Afrin ilçesinin Parsa Dağı bölgesine asılan Rusya bayrağı Kilis'ten net olarak görülüyor. Kilis'ten çıplak gözle görülen bayrakların yanında silahlı kişiler tarafından da nöbet tutuluyor. Afrin bölgesine üs kurulacağı iddiasıyla Rus askerleri sevk edilmişti. Afrin'de bazı bölgelere Suriye rejiminin bayrağı dikilmişti.

SINIR HATTINDA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Terör örgütü PYD bölgesine Suriye ve Rusya bayrağının çekilmesinin ardından Kilis sınır hattındaki birlikler harekete geçirildi. Kilis sınır hattında yoğun güvenlik önlemleri alınarak askeri araçlar ve tanklar konuşlandırıldı. Sınır hattına duvar örme çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)