BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'in sevgilisinin ismi silindi----

Putin'in sevgilisinin ismi silindi

Putin'in sevgilisinin ismi silindi
07 Nisan 2022 - 10:58 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kız arkadaşı olduğu iddia edilen Alina Kabaeva'nın ismi, yönettiği medya kuruluşu National Media Group'un (NMG) künyesinden çıkarıldı.

Vladimir Putin'in kızlarına yaptırım uygulanacağının açıklanmasının ardından Putin'in kız arkadaşı olduğu söylenen Alina Kabaeva'nın ismi, yönettiği National Media Group'un (NMG) künyesinden çıkarıldı. National Media Group'un yönetim kurulu başkanı olan 38 yaşındaki Alina Kabaeva’nın fotoğrafı ve genç kadın hakkındaki bilgiler internet sitesinden kaldırıldı. Putin’in sevgilisi olduğu iddia edilen Kabaeva’nın künyeden çıkarılmasının arkasında ise yaptırımlardan endişe etmesi gösterildi.

YILDA 10 MİLYON DOLAR KAZANDIĞI TAHMİN EDİLİYOR

Şirkette görev aldığı için yılda 10 milyon dolar kazandığı tahmin edilen Kabaeva’nın yaptırımlardan korktuğu öne sürüldü. Hapiste olan Rus muhalif Alexey Navalni’nin Batı’ya “Kremlin’in medyasına yaptırım uygulayın” çağrısından sonra Kabaeva’nın kendisi hakkındaki bilgileri sildirdiği belirtildi.

Navalni, “Size National Media Group’u hatırlatmak istiyorum, Putin’in şahsen yönettiği ve yalanlarındaki aslan payının sahibi olan kurum Putin’in metresi Alina Kabaeva tarafından yönetiliyor” demişti.

NMG, Kabaeva’nın fotoğrafı ve bilgilerinin kaldırılmasıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Kurumun internet sitesinde diğer yönetim kurulu üyeleri yer alıyor. Daha önce hiç medya ya da iş deneyimi olmayan Kabaeva, 2014’ten beri kurumu yönetiyor.

2 OLİMPİYAT MADALYALI JİMNASTİKÇİ

Putin’in kendinden 31 yaş küçük sevgilisi Kabaeva'nın emrinde bir Maybach limuzin filosu olduğu ve Moskova'daki seyahatlerinde üst düzey güvenlikler tarafından korunduğu biliniyor.

Kabaeva, 2 Olimpiyat madalyası, 14 Dünya Şampiyonası madalyası ve 25 Avrupa Şampiyonası madalyası ile ritmik jimnastik tarihinin en madalyalı jimnastikçilerinden biri olarak tanınıyor.  Sporu bıraktıktan sonra siyasete atılan Kabayeva, Putin’in partisinden milletvekili seçilmişti.

LUKAŞENKO: PUTİN'İN EVLİLİĞİ KABAEVA YÜZÜNDEN BİTTİ

Birçok Rus, Putin'in iki yetişkin kızının annesi olan 62 yaşındaki eski First Lady Lyudmila ile evliliğinin dağılmasının nedeni olarak Kabaeva'yı görmüştü. Putin'in iyi ilişkiler sürdürdüğü komşu ülke Belarus'un lideri Alexander Lukashenko, Putin'in boşanma kararının Kabaeva'nın ‘cumhurbaşkanına baskı yapması' nedeniyle çıktığını ima etmişti.(Sözcü)

İsviçre'de Putin'in sevgilisini sınır dışı etmek için imza toplandı

Putin'in sevgilisi ve bankacısı da yaptırım listesinde

Yıllardır sır gibi saklanıyorlar: Putin'in kızları kim?

Putin'in lüks zevkleri

Putin'in, oligarkların yatları nerede?

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)