BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den Zeman'a kutlama mesajı----

Putin'den Zeman'a kutlama mesajı

Putin'den Zeman'a kutlama mesajı
28 Ocak 2018 - 09:15 www.finansgundem.com

Kremlin Basın Dairesi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Miloş Zeman’ı Çekya Devlet Başkanı görevine yeniden seçilmesi dolayısıyla kutladığını duyurdu.

Kremlin'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Miloş Zeman'a, Çekya Devlet Başkanlığı görevine yeniden seçilmesi dolayısıyla bir kutlama telgrafı gönderdi" dendi. 

'DENEYİMLİ VE SORUMLU BİR POLİTİKACI'

Açıklamada ayrıca Putin'in ‘yapılan seçim sonuçlarının Miloş Zeman'ın Çek halkının çıkarlarını ve isteklerini hayata geçiren deneyimli ve sorumlu bir politikacı olarak sahip olduğu yüksek otoritesini doğruladığını' vurguladığı kaydedildi.

'İZLEDİĞİ İLKESEL TUTUMA DEĞER VERİYORUZ'

Açıklama metninde, "Vladimir Putin, Rusya'da Miloş Zeman'ın dostane Rus-Çek ilişkilerinin, çeşitli alanlarda karşılıklı yarara dayalı işbirliğinin geliştirilmesi konusunda izlediği ilkesel tutumuna değer verildiğini kaydetti" ifadelerine yer verildi. 

Açıklamaya göre Rus lider, ‘ikili ve uluslararası gündem konularında yapıcı ortak çalışmalara devam etmeye' hazır olduğunu teyit etti ve Miloş Zeman'a devlet faaliyetlerinde sağlık, refah ve yeni başarılar dileklerini iletti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)