BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den İdlib açıklaması: Kimseyle savaşa girmeye niyetimiz yok!----

Putin'den İdlib açıklaması: Kimseyle savaşa girmeye niyetimiz yok!

Putin'den İdlib açıklaması: Kimseyle savaşa girmeye niyetimiz yok!
02 Mart 2020 - 09:55 www.finansgundem.com

İdlib'den son dakika haberleri art arda gelirken, bir flaş açıklama da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den geldi. Putin yaptığı son dakika açıklamasında, "Rusya'nın kimseyle savaşa girmeye niyeti yok" dedi.

Rusya'dan bir son dakika açıklaması daha geldi. Açıklamayı bizzat Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptı. Putin, "Rusya'nın kimseyle savaşa girmeye niyeti yok" ifadelerini kullandı. İdlib'deki alçak saldırının ardından Türkiye rejim hedeflerini yerlebir ederken, dünya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Vladimir Putin arasında yapılacak görüşmeye odaklandı. Erdoğan ve Putin 5 Mart'ta Rusya'nın başkenti Moskova'da görüşecek.

"PUTİN'E ÇEKİLİN ARADAN DEDİM"

Cumhuraşkanı Recep Tayyip Erdoğan kalleş saldırının ardından yaptığı ilk açıklamada, Putin ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını aktarmıştı. Erdoğan, "Putin'e çekilin aradan, bizi Esed rejimi ile baş başa bırakın. Sen üs kuruyorsan kur, ama bu duruma karışma" ifadelerini kullanmıştı.

ABD bankacılık lobisi faiz indirimleri bekliyor

 

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)