BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den flaş 'savaş' açıklaması: Başka seçeneğimiz yoktu!----

Putin'den flaş 'savaş' açıklaması: Başka seçeneğimiz yoktu!

Putin'den flaş 'savaş' açıklaması: Başka seçeneğimiz yoktu!
16 Mart 2022 - 17:28 www.finansgundem.com

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Rusya lideri Putin, "Harekat planlandığı gibi gidiyor. Askeri hareket dışında başka bir seçeneğimiz yoktu, Ukrayna çok yakında nükleer bir silaha sahip olabilirdi" diye konuştu.


Rusya Devlet Başkanı Putin canlı yayında kameralar karşısına geçerek, "Harekat planlandığı gibi gidiyor. Askeri hareket dışında başka bir seçeneğimiz yoktu, Ukrayna çok yakında nükleer bir silaha sahip olabilirdi. Ukrayna'yı işgal niyetimiz yok, yapmamız gerekeni yaptık" dedi.

Putin, Rusya'ya uygulanan yaptırımlara yönelik ise "Kendi ülkenize yatırım yapmalısınız. Bunu çeşitli vesilelerle ifade ettim. ABD'den gelen baskı olsa da ülkemizde çalışmaya devam eden firmalara teşekkür ediyorum. Korkak davranan şirketler Rusya'ya karşı olan kampanyaya katılarak kar elde etmeye çalışıyor. Bize karşı kısıtlamalar her senaryoda uygulanacaktı. Bizim operasyonumuz Batı için sadece bir bahane oldu. Kırım'da da aynısı yaşandı. Bu adımlar milyonlarca insanın hayatını kötü hale getiriyor ve Rusya'yı vurmayı hedefliyor" ifadelerini kullandı.

Moskova'da Çavuşoğlu-Lavrov görüşmesi sonrası flaş açıklamalar

 

Önce oligarklar şimdi de Putin: Servetinin peşine düşüldü!

 

ABD Senatosu: Putin savaş suçlusudur

 

Putin'in bombaları Rusları da vurdu: Kuzey Kore'den beter!

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • iso17 Mart 2022 10:33

    ukraynanın elindeki nükleer füzeleri alırken iyidi değil mi? Al birini vur ötekine sadece sizde olacak nükleer füze deil mi? istediğiniz gibi at koşturacaksınız. 

  • BORSACI16 Mart 2022 22:42

    dünyanın sessizce zalimin katliam, larını seyretmesi dehşet verici bir durum rus denen kan emici vampire dur denmeli.çünkü ilerde dah

  • hım16 Mart 2022 20:52

    ukrayna sovyetler dağıldıktan sonra dünyanın üçüncü  nükleyer gücüydü 1994 te ruslara teslim ettiler tüm nükleyer başlıkları en azından bir kaçını bıraksaydılar bu durumda olmazlardı 

  • Bik16 Mart 2022 18:28

    Diktatör Putin önce kendi elindeki nükleer silahlara baksın, sonra başka ülkelere .ok atsın. NATO ülkesi olması çerçevesinde Türkiye'de, ABD'nin kontrolünde nükleer silah yok mu ki! Komşusu Türkiye'yi de işgal etmek için bahanesi de mi var!

  • E.g.16 Mart 2022 18:13

    NATO ÜYESİ OLUP DÜNYA BARIŞI İÇİN MÜCADELE ETMEK RUSYANIN DA HAKKI OLMALIDIR ABD NATO'YA ÜYE OLAN ÜLKELERE KENDİ NÜKLEER SİLAHLARINI YERLEŞTİRİYOR İSE ONLARI KARŞI TARAFIN NÜKLEER HEDEFİ HALİNE DE GETİRİYOR DEMEKTİR NÜKLEER HEDEF HALE GELEN ÜLKELERE NÜKLEER SALDIRI OLURSA KENDİLERİNİ PATRİOTLARI/S 400 LERİ YOKSA NASIL SAVUNACAKLAR? ÜLKEMİZE DE NÜKLEER SİLAH YERLEŞTİRİP HEDEF HALİNE GETİRDİLER AMA SAVUNMA YAPMAMIZ İÇİN PARASIYLA BİLE BİZE PATRİOT SATMADILAR IRAKTA IRANDA İSRAİLDE RUSYADA NÜKLEER SİLAH VARSA BIZDE BU LKELERİN HEDEFİNDE İSEK BİZE NEDEN PATRİOT SATMADILAR ?