BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin neden akıllı telefon kullanmıyor----

Putin neden akıllı telefon kullanmıyor

Putin neden akıllı telefon kullanmıyor
11 Şubat 2018 - 10:46 www.finansgundem.com

"Akıllı telefonum yok" diyen Putin'e Batı'dan yeni bir yorum geldi: "İnternet de ona göre CIA projesi"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in akıllı telefon kullanmadığını söylemesi Batı medyasında geniş yer buldu. Novosibirsk’te bilim insanları ve akademisyenlerle bir araya gelen Putin, akıllı telefonunun olmadığını söylemişti.

Putin geçen sene öğrencilerle bir araya geldiği bir toplantıda da, Instagram ve diğer sosyal paylaşım sitelerine girecek vakti olmadığını, neredeyse hiç internet kullanmadığını açıklamıştı.

İsviçre’de yayımlanan Tages-Anzeiger gazetesi, “Dünyanın en büyük ülkesinin başkanının kendi akıllı telefonu yok. Putin, daha önce de interneti ‘CIA projesi’ diyerek eleştirmişti. Putin, bu konuda Başbakan Medvedev’in tamamen zıttı” diye yazdı.

Haberde ayrıca, Putin’in ülkede internete yönelik kısıtlamalar getirdiği ve Rusya’daki internet kullanıcılarının fikirlerini açıkça dile getirmeye çekindikleri yorumu yapıldı.

(Turkrus)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)