BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin her şeye rağmen Davos'a gidiyor----

Putin her şeye rağmen Davos'a gidiyor

Putin her şeye rağmen Davos'a gidiyor
13 Kasım 2014 - 20:13 www.finansgundem.com

Dünya Ekonomik Forumu, Ukrayna krizine rağmen Putin'i bu 2015'teki toplantısına çağırdı

Rusya'nın Ukrayna krizi nedeniyle yaşadığı uluslararası soyutlanma İsviçre'nin Davos kentindeki Dünya Ekonomik Forumu'nu (WEF) kapsamıyor.

ABD ve Avrupa Birliği Vladimir Putin'in en yakın müttefiklerine varlık dondurma ve vize yasağı gibi uygulamalar yapsa da, konuya yakın 3 kaynağa göre Rusya Devlet Başkanı Ocak'taki etkinliğe her yıl olduğu gibi davet edildi.

Putin'in Kırım yarımadasını ilhak ederek Soğuk Savaş'tan bu yana en ciddi uluslararası krizlerinden birine neden olmasının ardından Rusya'nın Davos'a katılımı sürüyor. Rus şirketleri kayak merkezindeki en görkemli partileri düzenlerken, şu an yaptırım uygulanan OAO VTB Bank ve OAO Sberbank WEF'nin stratejik ortakları.

Bazı katılımcılara göre tartışmalı isimleri davet etmenin sakıncası yok. Bu yıl başındaki toplantıya ülkesine yaptırımlar uygulanan bir başka Devlet Başkanı Hasan Ruhani katılmıştı.

Alman imalatçı Henkel'in CEO'su Kasper Rorsted konuyu "Putin gibi bir lideri çağırmanın bir zararı yok. Zira bilhassa böyle zor zamanlarda diyalogu sürdürmek gerekiyor" şeklinde yorumladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)