BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin: Berlusconi gibi çok az insan kaldı----

Putin: Berlusconi gibi çok az insan kaldı

Putin: Berlusconi gibi çok az insan kaldı
12 Haziran 2023 - 15:37 www.finansgundem.com

Putin, Berlusconi’nin vefat etmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Şu anda uluslararası arenada onun gibi çok az insan var. Halkımızın büyük dostuydu” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 86 yaşında hayatını kaybeden eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şu anda uluslararası arenada onun gibi çok az insan var. Halkımızın büyük bir dostuydu ve Rusya ile Avrupa ülkeleri arasında ilişkilerin geliştirilmesi için çok şey yaptı. Rusya ile Kuzey Atlantik İttifakı arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine önayak oldu, uygun etkileşim mekanizmaları onun katılımıyla oluşturuldu” ifadelerini kullandı.

''DÜNYA SİYASETİ İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP''

Putin, Berlusconi’nin dürüst bir politikacı olduğunu ifade ederek, “Ama hepsinden önemlisi, elbette bir İtalyan siyasetçiydi. Bir politikacı için alışılmadık bir insandı, çünkü çok samimi ve açıktı, bu büyüklükteki politikacıların sahip olmadığı bir ayrıcalığa sahipti, bu ayrıcalık ne düşündüğünü söylemesiydi. Yazık oldu. İtalyan halkına ve Sayın Berlusconi'ye yakın olan herkese en içten üzüntülerimi ve taziyelerimi ifade etmek istiyorum. Bu sadece İtalya için değil, aynı zamanda dünya siyaseti için de büyük bir kayıptır” dedi.

İtalya'nın efsanesi eski başbakan Berlusconi hayatını kaybetti

 

Berlusconi taburcu oldu

 

Berlusconi bir kez daha hastaneye kaldırıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)