BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Projelerde sıkıntı yok'----

'Projelerde sıkıntı yok'

'Projelerde sıkıntı yok'
15 Ocak 2014 - 12:54 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,'Projelerde herhangi bir sıkıntı yok, zamanında teslim edilecek' dedi...

SERAP SÜRMELİ-FINANSGUNDEM.COM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, son dönemde yapılan spekülasyonlar sonucu Istanbul'daki büyük yatırımların etkilendiği yolunda yapılan spekülasyonların doğru olmadığını söyledi. Topbaş, "Şu anda her bir proje bütün hızıyla devam etmekte. Kendi tedbirleri içinde süreçleri tamamlanacak." dedi.


Topbaş, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen 4. Istanbul Shopping Fest toplantısına katıldı. Toplantının soru cevap bölümünde Istanbul'a ilişkin projelerin son dönemdeki operasyonlardan nasıl etkilendiği soruldu. Topbaş bu soruya, "Istanbul'a ilişkin bazı ek projelerimiz de var. Son zamanlarda çıkan bazı dedikoduların sadece söylentiden ibaret olduğunu söylemiştim. Şu anda her bir proje bütün hızıyla devam etmekte. Kendi tedbirleri içinde süreçleri tamamlanacak. Bizim yatırımlarımızda Istanbul'da devam etmektedir. Merkezi hükümetimizin de aynı şekilde devam etmektedir. Istanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılı yatırım bütçemiz 8 buçuk milyar liradır. Metrosundan, altyapısından kent içindeki her alana kadar bu kentteki ekonomik katkı sunacak yatırım olarak burada ifade etmek istiyorum." dedi.

FİNANSGÜNDEM SORDU, KADİR TOPBAŞ CEVAP VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş fianansgundem.com’un  Taksim meydanı ne olacak? İstanbul Shopping Fest’e yakışır bir meydan olacak mı? sorusuna da şu yanıtı verdi.
 “Taksim Meydanı kesinlikle bir festival alanı olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Gayet güzel bir proje hazırlandı. Malzemesi tedarik konusunda şu anda hazırlıklar var. Yakın bir tarihte Taksim Meydanını festival alanına çevireceğiz”.
Öte yanda İstanbul Shopping Fest  İcra Kurulu Başkanı ve İTO Başkanı  İbrahim Çağlar’ın “ Taksim meydanı düzenlemesini  8 mart Dünya Kadınlar gününe yetiştirirseniz, tüm kadınlar buna çok sevinir başkanım” demesi üzerine, Kadir Topbaş sözlerine şöyle devam etti:  “şunu da müjde olarak ifade edeyim. Dünyada seçilmiş kadınlar kongresinin ikincisini (2 yılda bir yapılıyor) 2015 yılında İstanbul’da yapacağız. Buna talip olduk ve kabul edildik”
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selen15 Ocak 2014 23:41

    kartal sahilinde dev tahta levhalarla kapatılmış bölge var içinde 4000 ağaç bulunan kesimini kimse görmesin diye yüksek duvarlarla çevrildi nerde duyarlı çevreciler taksimde iki ağaç için eylem yapanlar burda 4000 ağaç kesecekler hiç yoksunuz nerde tema nerde muhalefet nerde duyarlı insanlar nerde savcılar nerde .

  • timur15 Ocak 2014 23:37

    demekki feshaneye benziycek yani ucube bir taksim.

  • talip alperen15 Ocak 2014 16:58

    bende size karsan otoyu sorayım.....ucube hisse