BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemProf. Dr. Naci Görür'den "halkı korkutmak" suçlamasına sert yanıt!----

Prof. Dr. Naci Görür'den "halkı korkutmak" suçlamasına sert yanıt!

Prof. Dr. Naci Görür'den halkı korkutmak suçlamasına sert yanıt!
18 Nisan 2024 - 12:20 www.finansgundem.com

Türkiye'nin önde gelen yerbilimcilerinden biri olan Prof. Dr. Naci Görür, "halkı korkutmak" suçlamasına karşı çıkarak, eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi. İşte Görür'ün yanıtı...


Türkiye'nin saygın bilim insanlarından Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından, "Niye deprem diye halkı tedirgin ediyorsunuz" eleştirilerinde bulunanlara cevap verdi.

KATILDIĞI PROGRAMDAN KESİT SUNDU

2023 yılının ocak ayında, Bloomberg TV'de, Aslı Şafak deprem üzerine yaptığı programdan bir kesiti paylaşan Görür, sosyal medya hesabında kendisini eleştirenlere şöyle seslendi:

"NE KAFASI BUNLAR, UTANMIYOR MUSUNUZ?"

"Bu son gönderiyi, Ocak 2023'de, yani depremden önce yapmışım. Şimdi kimi insanlar, 'niye deprem diye halkı tedirgin ediyorsun' diyorlar. Ne kafası bunlar? Ocak 2023'de Aslı Şafak ile yaptığım bu konuşmadan kısa bir süre sonra 50 binden fazla insanımız öldü. Halkı korkutmak diye bir tabir kullanmaya utanmıyor musunuz?"

"UYANDIĞIMIZDA BİNLERCE İNSANIMIZ ÖLMÜŞ OLABİLİR"

Prof. Dr. Görür konuşmasında, "Yarın uyandığımızda yüzlerce binlerce insanımız ölmüş olabilir. Millet olarak herhangi bir yerde ölümü bekler duruma geldik. Bu işin şakası yok. Deprem lafı sevimsiz, konuşmayalım, korkuyoruz... Asıl deprem olduğu zaman yıkılmaktan korkmaz lazım. Bu işi umursamazlık edemeyiz. İstanbul’da beklediğimiz deprem olduğu zaman bizim düşünemeyeceğimiz boyutta insanımızın hayatı tehlikeye giriyor" demişti.

Depremde yıkılan otelle ilgili şok tespit!

 

Tokat, 4,7 büyüklüğünde depremle sarsıldı

 

Japonya'da iki deprem!

 

Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)