BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolonya'da 4. dalga: Her şeye hazırlıklı olun----

Polonya'da 4. dalga: Her şeye hazırlıklı olun

Polonya'da 4. dalga: Her şeye hazırlıklı olun
31 Aralık 2021 - 17:19 www.finansgundem.com

KOVID-19 salgınında 4. dalganın yaşandığı Polonya'da vaka sayılarında düşüş gözlenirken, ölü sayıları artmayı sürdürüyor. Bazı meslek gruplarına aşı zorunluluğu getirilecek. Sağlık Bakanı Niedzielski, "Her şeye hazırlıklı olunması gerekiyor" dedi.

Polonya Sağlık Bakanlığı, ülkede 30 Aralık'ta 15 bin 567 yeni vakanın tespit edildiğini, 793 kişinin ise virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

Polonya Sağlık Bakanı Adam Niedzielski de bazı meslek gruplarına aşı zorunluluğu getirileceğini, salgının daha kötüye gitmesi durumda kısıtlamalara gidilebileceğini belirterek "Her şeye hazırlıklı olunması gerekiyor" dedi.

Polonya'da 1 Mart 2022 tarihine kadar sağlık çalışanları, eczacılar ve tıp fakültesi öğrencilerinin KOVID-19 aşılarını tamamlaması gerekiyor.

Aşı zorunluluğu getirilecek bir diğer meslek grubu da öğretmenler olacak. Bakan Niedzielski, öğretmenlerin, kademeli olarak aşılanmasını planladıklarını açıkladı.

Niedzielski ayrıca şu an omicron varyantı hakkında çok az bilginin bulunduğu belirterek salgınla mücadelede her türlü önlemi alacaklarının altını çizdi.

Fransa'da bilim dünyası Macron'un Omikron'u önlemede 'başarısızlığını' kınadı

 

Yunanistan'da sığınmacı kampları hapishane gibi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)