BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolonya-Rusya sınırına elektronik bariyer----

Polonya-Rusya sınırına elektronik bariyer

Polonya-Rusya sınırına elektronik bariyer
06 Şubat 2023 - 15:34 www.finansgundem.com

Polonya'nın Rusya'ya bağlı Kaliningrad bölgesiyle olan sınırına elektronik bariyer inşa etme çalışmaları önümüzdeki ay başlayacak

Polonya ile Rusya'ya bağlı Kaliningrad Bölgesi arasındaki sınırın elektronik bariyerle ayrılması için önümüzdeki ay çalışmalara başlanacağı açıklandı.

Sputnik'te yer alan habere göre, Polonya Sınır Güvenlik Servisi Sözcüsü Anna Mihalskaya, "Kaliningrad Bölgesi'yle sınıra elektronik bariyer yapımına mart ayında başlanması planlanıyor. Kaliningrad Bölgesi'yle bulunan sınırdaki elektronik sistem, yaklaşık 200 kilometrelik kara sınırı boyunca aktif olacak" dedi.

Daha önce Polonya hükümeti, Rusya sınırına geçici bir dikenli tel örgü çekerek 200 kilometrelik doğu sınırının tamamının koruma altına alındığını duyurmuştu.

Sınır, gelen sinyalleri doğrulamak için sismik sensörler ve gece görüş kameraları dahil olmak üzere dedektör sistemi gibi çeşitli elektronik güvenlik önlemleriyle donatılmıştı.

Ukrayna'dan Rusya'nın nükleer endüstrisine yaptırım

 

ABD'den Ukrayna'ya 2,2 milyar dolarlık askeri yardım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)