BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolodyak: Ukrayna’nın Dugina'nın ölümüyle bir bağlantısı yok----

Polodyak: Ukrayna’nın Dugina'nın ölümüyle bir bağlantısı yok

Polodyak: Ukrayna’nın Dugina'nın ölümüyle bir bağlantısı yok
21 Ağustos 2022 - 17:07 www.finansgundem.com

Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina'nın suikast sonucu öldürülmesinin ardından Ukrayna'dan açıklama geldi. Zelenskiy’nin danışmanı Poldolyak, Dugina'nın ölümüyle herhangi bir bağlantıları olmadığını söyledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yanlısı olarak bilinen Rus siyaset bilimci Aleksandr Dugin’in kızı Darya Dugina, otomobiline yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Bu bombalı saldırı üzerine Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin danışmanı Mihaylo Poldolyak, Ukrayna’nın Darya Dugina'nın ölümüyle herhangi bir bağlantısı olmadığını söyledi.

Ukrayna’da yayın yapan bir televizyon programında, dün akşam kullandığı otomobile yerleştirilen bombanın infilak etmesiyle hayatını kaybeden Rus gazeteci ve siyaset uzmanı Darya Dugina hakkında açıklama yapan Podolyak, “Ukrayna'nın dünkü bombalamayla kesinlikle hiçbir ilgisi yok, çünkü biz Rusya Federasyonu gibi bir devlet değiliz ve dahası, biz terörist bir devlet değiliz” dedi.

NELER OLMUŞTU?

Rusya Soruşturma Komitesi’nden yapılan açıklamada, Darya Dugin’in kullandığı otomobile yerleştirilen bomba, seyir halindeyken patladı. Patlama, saat 21.00 sıralarında Moskova’nın güneyindeki Bolshie Vyazyomy kasabası yakınlarında meydana geldi. Darya Dugina, olay yerinde hayatını kaybetti. Darya Dugina'nın babası Aleksandr Dugin’in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yakın isimlerden olduğu ifade ediliyor.

Rusya şokta! Dugin'e planlanan suikastte kızı öldü

Putin'in akıl hocası: Aleksandr Dugin

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)