BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolisten CHP'li il başkanına sert tepki----

Polisten CHP'li il başkanına sert tepki

Polisten CHP'li il başkanına sert tepki
09 Temmuz 2013 - 10:33 www.finansgundem.com

Dün akşam Taksim'de yaşanan olaylarda CHP'li il başkanı ile polis arasında yaşanan gerginlik...

Beyoğlu'nda Taksim Dayanışması sekretaryasını oluşturan temsilcilerin yaptığı basın açıklamasının ardından, CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis, Salıcı'yı "Kimseye vurmuyoruz. Kes lan" diyerek itekledi.
Taksim Dayanışması'nı oluşturan emek meslek örgütlerinin temsilcileri, saat 22.00'da Beyoğlu'nda bulunan Makina Mühendisleri Odası'nda basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından bina önünde bekleyen grup Çevik kuvvet polislerinin geldiğini görünce bina içerisine girdi.
Çevik kuvvet ekipleri dışarıda kalanları da içeri sokarak kepenkleri üzerlerine kapattı. Bu sırada polisle CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
Salıcı, polislere "Ben CHP İl Başkanıyım. Burası Makine Mühendisleri Odası kimseye vuramazsınız" diyerek tepki gösterdi. Bir polis de Salıcı'yı, "Kimseye vurmuyoruz. Kes Lan" diyerek itekledi. Daha sonra çevik kuvvet ekipleri bina önünden ayrıldı. Bina içerisindeki kalabalık ise; ancak polisin ayrılmasının ardından dışarı çıkabildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)