BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolis kontrol noktasında aşı uygulaması----

Polis kontrol noktasında aşı uygulaması

Polis kontrol noktasında aşı uygulaması
06 Ağustos 2021 - 10:19 www.finansgundem.com

Aşılanma oranının düşük olduğu kentlerden Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, polis kontrol noktasına da 'Kovid-19 aşı alanı' kuruldu.

Vakaların azalması ve aşılama oranının artırılması için aşı seferberliğinin sürdürüldüğü Hakkari'de, sağlık ekiplerini çalışmalarına devam ediyor. Yüksekova ilçesinde birçok noktada mobil sağlık ekipleri görev alırken, ilçenin girişinde bulunan polis kontrol noktasında da aşı uygulamasına başlandı. Durdurulan sürücüler önce polis kontrolünden geçirilirken ardından da sağlık ekipleri, ilçeye giriş- çıkış yapanlara aşı olup olmadıklarını soruyor. Aşı olmayan ve yaptırmak isteyenlere ise hemen burada uygulanıyor.

1 HAFTADA YOLDAN GEÇEN 800 KİŞİ AŞILANDI

1 hafta önce başlatılan uygulamayla yolculuk yapan 800 kişiye, sağlık ekipleri tarafından aşıları yapıldı. Aşı yaptıranlar da sağlık ekiplerinin bu uygulamasından çok memnun olduğunu söyledi. Yüksekova'ya yolculuk yapan Müslüm Erbay, defalarca aşı olmak istediğini fakat yoğunluğu nedeniyle yaptıramadığını belirterek, polis kontrol noktasında ilk doz aşısını oldu. Erbay, "Yüksekova girişinde buluna polis kontrol noktasında sağlık çalışanları tarafından aşı yapıldığını görünce ben de hemen fırsat bilip aşımı oldum. Bütün vatandaşlarımızın aşılarını yaparak kısa sürede bu salgından kurtulabiliriz" diye konuştu. 

İKİNCİ DOZUNU POLİS KONTROL NOKTASINDA OLDU

İlk doz aşısını olanlardan Kadri Tatlı ise ikinci doz aşısını polis kontrol noktasında yaptırdı. Tatlı, "Sağlık çalışanlarımız polis noktasında, mahallelerde, köylerde vatandaşlarımıza aşı yapıyorlar.  Ben de ilk doz aşımı yaptırmıştım. İkinci doz aşımı da Yüksekova girişinde bulunan bu polis kontrol noktasında yaptım. Tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederiz" dedi.

Aşıda son rakamlar! İşte yurt genelinde uygulanan aşı miktarı...

 

Koca'dan Uluslararası Aşı İşbirliği forumunda, 'Fikri Mülkiyet' çağrısı

 

CNN, aşısız çalışanlarını işten çıkardı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)