BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPlatini temyize gidiyor----

Platini temyize gidiyor

Platini temyize gidiyor
10 Ocak 2016 - 10:13 www.finansgundem.com

UEFA Başkanı Michel Platini, hakkında verilen futbolda sekiz yıl men cezasına itiraz etmek için 11 Ocak Pazartesi günü FIFA Temyiz Kurulu'na başvuraca

UEFA Başkanı Michel Platini’nin avukatlarından Thibaud d'Ales, Fransız basınına yaptığı kısa açıklamada, "Müvekkili ile ilgili verilen gerekçeli kararın ayrıntılarının dün gece ellerine geçtiğini belirtti ve 'gerekçeli kararı inceleyip, temyiz başvurumuzu pazartesi günü yapacağız" dedi.

Platini’nin buradan bir sonuç çıkmaması halinde Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi"ne (CAS) başvurmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ABD'de açılan yolsuzluk davası kapsamında, FIFA'nın üst düzey yöneticileri 27 Mayıs 2015'te İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı. Sepp Blatter, 29 Mayıs'ta düzenlenen kongrede 5. kez FIFA başkanlığına seçilmiş ve bu durum uluslararası kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı. Bu gelişmeler sonrasında da İsviçreli spor adamı, seçildikten 4 gün sonra istifa edeceğini açıklamıştı. İsviçre Savcılığı tarafından 25 Eylül'de hakkında soruşturma açılan Blatter'in ifadesi alınmış ve ofisindeki verilere el konulmuş, Platini'nin de konuyla ilgili bilgisine başvurulmuştu. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)