BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPlastik fabrikası yangında küle döndü----

Plastik fabrikası yangında küle döndü

Plastik fabrikası yangında küle döndü
23 Temmuz 2023 - 09:42 www.finansgundem.com

Bursa Karacabey’de plastik fabrikasında çıkan yangında 7 bin metrekarelik alan kül oldu.

Bursa’nın Karacabey ilçesindeki plastik fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik müdahalesi ile kontrol altına alınıp, söndürüldü. Yangında büyük çaplı hasar meydana gelirken; AFAD kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) uzmanları bölgede inceleme başlattı.

Yangın, saat 03.00 sıralarında Karacabey ilçesi, Yenikarağaç Mahallesi'nde bulunan plastik fabrikasında meydana geldi. Plastik malzemelerin yanması nedeniyle alevler kısa sürede büyürken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 7 bin metrekarelik alanda bulunan fabrikadaki yangını kontrol altına almak için ekipler yoğun çaba sarf etti. Yangın 3 saatte kontrol altına alınıp, söndürüldü.

20 itfaiye aracının ve çok sayıda personelin müdahale ettiği yangında soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken AFAD kimyasal, biyolojik, radyolojik ve nükleer (KBRN) ekipleri de bölgede inceleme başlattı. Yangında can kaybı yaşanmazken büyük çaplı hasar oluştu.

Rodos'taki orman yangını yerleşim birimlerine ulaştı

 

Hasdal'da orman yangını

 

Muğla’da orman yangını

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)