BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK'ya 3 ilde operasyon başlıyor----

PKK'ya 3 ilde operasyon başlıyor

PKK'ya 3 ilde operasyon başlıyor
12 Mart 2016 - 06:10 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Ala, 8 ilçede tamamlanan operasyonların, Yüksekova’da, Şırnak merkezde ve Nusaybin’de başlayacağını açıkladı

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Yüksekova’da, Şırnak merkezde ve Nusaybin’de bazı mahallelerde çukur bulunduğunu, bombalama tuzaklarının kurulduğunu belirterek, bunların temizleneceğini söyledi.

Bakan Ala, Kuzey Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy’u bakanlıkta kabul etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Ala, Yüksekova, Nusaybin ve Şırnak merkezde operasyon yapılacağını belirterek şu bilgileri verdi: “Türkiye’de 8 ilçede, bunlar Silvan, Varto, Derik, Dargeçit, Cizre, Silopi, Sur ve İdil. Bu ilçelerde çukurlar bazı mahallelerde kazılmıştı, bariyerler kurulmuştu ve patlayıcılar, bomba düzenekleri yerleştirilmişti, bunlar temizlendi. Bu ilçelerin dışında Yüksekova’da, Şırnak merkezde ve Nusaybin’de bazı mahallelerde yine çukurlar ve bariyerler bulunuyor. Aldığımız bilgiler orada yine bombalama tuzaklarının kurulduğunu gösteriyor. Oralarda da bu temizlikler yapılacak. Bu yapılırken, bazen 1 - 2 gün öncesinden, bazen yarım gün öncesinden operasyon yapılma anı yerel yöneticiler tarafından vatandaşlarımıza bildirilmektedir. Şırnak ve diğer iki ilçemizde de vatandaşlara yarım gün, bir gün öncesinden, sokağa çıkma yasağı da ilan edilerek durum bildirilecek.”

TENDÜREK DARBESİ

Tendürek Dağı’nda terör örgütü PKK’ya büyük darbe vuruldu. Kobra ve Sikorsky helikopterlerinin Tendürek’in zirvelerine indirdiği kar kamuflajlı komandolar, mağara ve sığınaklardaki patlayıcıları imha etti, sığınaklar kullanılmaz hale getirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)