BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK bayrağı yüzünden dokunulmazlığı kaldırıldı----

PKK bayrağı yüzünden dokunulmazlığı kaldırıldı

PKK bayrağı yüzünden dokunulmazlığı kaldırıldı
07 Kasım 2014 - 18:13 www.finansgundem.com

Almanya'da Federal Parlemento, eylemde PKK bayrağı tutan milletvekilinin dokunulmazlığını kaldırdı.

Münih'te IŞİD'e karşı yapılan bir gösteride PKK bayrağını havaya kaldırdığı belirtilen Sol Parti Federal Milletvekili Nicole Gohlke'nin dokunulmazlığı kaldırıldı. 

Süddeutsche  Zeitung gazetesinin haberine göre Gohlke, dokunulmazlığının kaldırıldığını, kendi internet sayfasından duyurdu. 

Nicole Gohlke'nin dokunulmazlığının kalkmasıyla, Münih Savcılığı'nın soruşturma açmak için harekete geçeceği belirtildi.


Sol Partili milletvekili Gohlke, 18 Ekim tarihinde yapılan ve IŞİD'in Kobani'ye saldırılarının protesto edildiği gösteriye konuşmacı olarak katılmış ve burada PKK bayrağını havaya kaldırmıştı. Gohlke konuşmasında, "Bu bayrak altında şu anda özgürlük, insan hakları ve demokrasi için savaşılıyor" ifadelerini kullanmıştı. Nicole Gohlke, Almanya'da PKK yasağının kaldırılmasını istemiş ve polis tarafından gözaltına alınmıştı. PKK, Alman yasalarına göre yasaklı örgütler kapsamında bulunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)