BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPhiladelphia Fed Başkanı: Faiz artışına açığız----

Philadelphia Fed Başkanı: Faiz artışına açığız

Philadelphia Fed Başkanı: Faiz artışına açığız
13 Ocak 2022 - 09:42 www.finansgundem.com

Fed yetkililerinde Mart'ta faiz artışına yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker Mart ayında faiz artışına açık olduğunu belirtti.



Fed'de faizlerin Mart'ta artacağına ilişkin sinyal veren yetkililerin sayısı artıyor. Philadelphia Fed Başkanı Patrick Harker de bu yönde açıklamalarda bulundu. İngiliz gazete Financial Times'ın haberine göre Harker bu yıl üç faiz artışı öngördüğünü, bu artışların Mart ayında başlamasına açık olduğunu söyledi. Harker gerekmesi durumunda daha fazla faiz artışına da açık olduğunu belirtti.

Fed'in tüketici talebini dizginlemek için adım atması gerektiğini ifade eden Harker "Tamamen frene basmak istemiyoruz ama talebi bir miktar yavaşlatmaya ihtiyacımız var" diye konuştu.

Harker, Fed'in enflasyo hedeflerinin ötesinde bırakmasına izin vermesi durumunda uzun vadeli problemler yaşanacağını öngördü.

Mester: Fed hızlı olmalı

 

Fed, Bej Kitap raporunu yayımladı

 

FED’in Faiz artışlarından kazanan banka hisseleri olacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)