BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPetrol yılın en yüksek seviyesinde----

Petrol yılın en yüksek seviyesinde

Petrol yılın en yüksek seviyesinde
15 Nisan 2015 - 23:00 www.finansgundem.com

Petrol, ABD'deki kaya gazı petrolü devriminin yavaşladığına yönelik yorumlar ile yılın en yüksek seviyesine çıktı

Petrol, ABD'deki kaya gazı petrolü devriminin yavaşladığına yönelik yorumların artması sonucu, yılın en yüksek seviyesine çıktı.

ABD'deki Energy Information Administration'ın verilerine göre ham petrol arzı geçen hafta Ocak'tan bu yana en düşük hızda arttı. EIA'ya göre North Dakota'daki Bakken gibi rezervlerdeki üretim Mart'ta azalacak.

Mayıs vadeli Batı Teksas türü ham petrol (WTI) kontratı, Nymex elektronik işlemlerde 1.61 dolar yükselerek, New York saati ile 12:54'te varil başına 55.90 dolardan işlem gördü. Kontrat, Salı günü 1.38 artış göstererek 53.29 dolar ile bir haftanın en yüksek kapanışını yaptı. Tüm kontratlarda işlem hacmi, 100 günlük ortalamanın yaklaşık yüzde 80 üstünde seyrediyor.

Mayıs vadeli Brent petrol kontratı Londra merkezli ICE Futures Europe borsasında 1.37 dolar veya yüzde 2.3 kadar yükselerek varil başına 59.80 dolar oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)