BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPerform Türkiye’de üst düzey atamalar----

Perform Türkiye’de üst düzey atamalar

Perform Türkiye’de üst düzey atamalar
29 Mayıs 2018 - 11:28 www.finansgundem.com

Alanlarının deneyimli isimleri Murat Demirel ve Engin Kehale, dijital spor içeriği sağlayıcısı Perform’un Türkiye ofisinde genel müdür yardımcısı olarak atandı.

Merkezi İngiltere’de bulunan, dijital spor içeriği sağlayıcısı olan, Türkiye’de Maçkolik.com, Sahadan.com, Opta ve Goal gibi farklı platformlarla faaliyetlerini sürdüren Perform, yeni atamalarla ülkemizdeki ekibini güçlendirmeyi sürdürüyor.

2013 yılından bu yana Perform Türkiye’de Finans Müdürü olarak görev yapan Murat Demirel’in yeni görevi Finans, İnsan Kaynakları ve Hukuktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı olurken, sporseverlerin yakından tanıdığı futbol yorumcusu ve pazarlama profesyoneli Engin Kehale, Ürün, İçerik ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 

Murat Demirel Kimdir?

Murat Demirel, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde lisansını tamamladı ve Galatasaray Üniversitesi’nde finans yüksek lisans eğitimi aldı. İş hayatına 2005 yılında PwC (PricewaterhouseCoopers) Denetimi Bölümü’nde adım atan Demirel, 2013 yılında PwC’deki Denetim Müdürlüğü görevinden ayrılarak Perform Türkiye’de Finans Müdürü olarak çalışmaya başladı. 

Engin Kehale kimdir?

Engin Kehale, İstanbul Erkek Lisesinden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde lisansını tamamladı ve EADA Üniversitesinde pazarlama yüksek lisans eğitimi aldı. İş hayatına 2006 yılında Pfizer Türkiye’de başlayan Kehale, bir süre kendi işini devam ettirdikten sonra 2009 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreterlik Ofisi’nde Proje ve Süreçler Sorumlusu olarak görev aldı. 2010 yılında Euroasia Sports’ta Pazarlama ve İletişim Direktörlüğü görevine başlayan Kehale, son olarak 2014 yılından itibaren Güzel Sanatlar Holding çatısı altında Ideas Sportainment şirketinde Pazarlama Direktörü olarak görev yapıyordu. Kehale, ayrıca 2010 yılından beri önce Lig TV, sonrasında beIN Sports’ta Türkiye ve Avrupa Ligleri yorumculuğu yapmaktadır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)