BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPentagon'dan Türkiye'ye büyük övgü!----

Pentagon'dan Türkiye'ye büyük övgü!

Pentagon'dan Türkiye'ye büyük övgü!
18 Ekim 2016 - 10:38 www.finansgundem.com

Pentagon sözcüsü Cook, Dabık'ın IŞİD'den kurtarılması konusundaki başarıdan dolayı Türkiye ve Suriyeli muhalifleri alkışladıklarını ifade etti

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Peter Cook, Suriye'nin kuzeyindeki Dabık kasabasını IŞİD'den kurtarmak için yürütülen operasyonlara katılan Türkiye ve Suriyeli muhalif güçleri, gösterdikleri başarıdan dolayı alkışladıklarını söyledi.

Cook, Pentagon'da düzenlediği günlük basın toplantısında, "Dabık IŞİD için öyle önemli ki, propaganda dergilerinin adını da Dabık koydular. IŞİD burada barbarca kıyımlar gerçekleştirdi. Dabık halkını IŞİD baskısından kurtarmak için yürütülen operasyonlara katılan Türkiye ve Suriyeli muhalif güçleri alkışlıyoruz' diye konuştu.

Türk güçlerinin desteklediği Suriyeli muhalif güçlerin, uluslararası koalisyon güçlerinin de desteğiyle aralarında Dabık'in de bulunduğu 6 köy ve kasabayı IŞİD'den kurtardığını anlatan Cook, IŞİD son zaferini burada gerçekleşeceğini iddia etmişti, ancak bunun tersine Dabık'ta yenilgiye uğradılar dedi.

Musul'da son durum! Neler yaşanıyor

 

MİT'ten emniyete acil uyarı!

 

Musul'da Türkiye'yi neler bekliyor?

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül18 Ekim 2016 19:46

    Bu zalimler bizden müteşekkirmiş? Güldürmeyin bizi. Siz Bizans uzantıları siZleri biz yenemeyiz bugünki koşullarda ama sizde şunu unutmayın. Yaşasın zalimler için cehennem.