BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPentagon'dan İsrail'e açık çek----

Pentagon'dan İsrail'e açık çek

Pentagon'dan İsrail'e açık çek
07 Ekim 2023 - 18:12 www.finansgundem.com

Hamas’ın İsrail’e yönelik başlattığı saldırıyı yakından takip eden Pentagon'dan İsrail neye ihtiyaç duyarsa sahip olmasını sağlamak için çalışacağız açıklaması geldi

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), İsrail'in kendisini savunmak için neye ihtiyaç duyarsa sahip olmasını sağlamak için çalışacaklarını açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın, Hamas’ın İsrail’e yönelik başlattığı saldırılar konusunda gelişmeleri takip ettiği bildirildi.

Beyaz Saray basın ofisinden yapılan açıklamada, üst düzey ulusal güvenlik yetkililerinin, bu sabah Biden’a İsrail’deki Hamas saldırıları hakkında brifing verdiği aktarıldı.

Açıklamada, “Başkan, güncellemeler konusunda bilgilendirilmeye ve Beyaz Saray yetkilileri, İsrailli ortaklarıyla yakın temas halinde kalmaya devam edecek." ifadesi kullanıldı.

Pentagon'dan açıklama

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin’in de İsrail’deki gelişmeleri yakından takip ettiği belirtildi.

Savunma Bakanlığından (Pentagon) yapılan yazılı açıklamada, ABD’nin İsrail'in kendini savunma hakkına olan bağlılığının devam ettiği kaydedilerek, saldırılarda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilendi.

Açıklamada, Pentagon’un gelecek günlerde, İsrail'in kendisini savunmak için neye ihtiyaç duyarsa sahip olmasını sağlamak için çalışacağı ifade edildi.

Hamas'ın İsrail'e başlattığı saldırıya ABD'den kınama

İsrail'de yaşamını yitirenlerin sayısı açıklandı

İsrail'den Gazze'ye saldırı: 198 kişi öldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)