BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPekin'i sağanak vurdu: 11 kişi öldü, 27 kişi kayıp----

Pekin'i sağanak vurdu: 11 kişi öldü, 27 kişi kayıp

Pekin'i sağanak vurdu: 11 kişi öldü, 27 kişi kayıp
01 Ağustos 2023 - 13:29 www.finansgundem.com

Doksuri Kasırgası, 29 Temmuz'dan bu yana Çin'in batı, güneybatı ve güneyinde etkili oluyor. Çin'in başkenti Pekin'i vuran sağanak yağışlarda en az 11 kişi öldü, 27 kişi kayıp olduğu bildirildi.

Çin’i dört gündür etkisi altına alan Doksuri Kasırgası nedeniyle başkent Pekin'de hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e ulaşırken, 27 kişinin ise kayıp olduğu açıklandı.

Euronews'te yer alan habere göre, hayatını kaybedenlerden ikisinin arama ve kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerde yer aldığı bildirildi.

Doksuri Kasırgası, 29 Temmuz'dan bu yana ülkenin batı, güneybatı ve güneyinde etkili oluyor.
Başkent Pekin'i de vuran aşırı yağışlar şehrin pek çok bölgesinde yaşamı olumsuz etkiliyor. Yollar sular altında kalırken, tren seferleri gecikmeli olarak gerçekleşiyor.

Sağanak yağmur ve kasırga yüzünden başkent ve çevresinde 127 bin kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı.

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, devlet televizyon kanalına yaptığı açıklamada, aşırı yağmurlar nedeniyle yetkililerin kaybolan veya mahsur kalanları kurtarmak için her türlü çabayı göstermesini istedi.

Yerel yönetimlerin, yaralıları tedavi etme ve kurbanların ailelerini rahatlatma ve kayıpları en aza indirme konusunda sorumlulukları olduğu uyarısını yapan Şi Cinping, zarar gören ulaşım, iletişim ve elektrik altyapısını onarmak ve "mümkün olan en kısa sürede" normal üretim ve yaşam düzenini geri getirmek için "seferber olunması" talimatını verdi.

İstanbullular dikkat! Perşembe günü sıcaklar zirve yapacak

 

İran genelinde 2 gün tatil ilan edildi

 

Avusturya'da aşırı sağcılardan göç isyanı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)