BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPazar günü İstanbul'da trafik felç----

Pazar günü İstanbul'da trafik felç

Pazar günü İstanbul'da trafik felç
02 Mayıs 2014 - 23:22 www.finansgundem.com

Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi, 4 Mayıs Pazar günü Boğaziçi Köprüsü parkurunda bisikletseverleri buluşturacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle organize edilen Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi, 4 Mayıs Pazar günü Boğaziçi Köprüsü parkurunda bisikletseverleri buluşturacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle ve Spor AŞ ev sahipliğinde organize edilen Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi, 4 Mayıs Pazar günü Barbaros Bulvarı’ndaki Yahya Kemal Parkı’ndan start alacak. 

Barbaros Bulvarı’nı takip ederek çevreyolu katılımında köprüye ulaşan bisikletçiler, Boğaziçi Köprüsü’nü geçtikten sonra çevreyolu üzerinden Fenerbahçe Stadı’ndan sahil yolunda Caddebostan Parkı boyunca ilerleyerek parkuru tamamlayacak. 

KAPATILACAK YOLLAR 
Bazı yollar kısa bir süreliğine trafiğe kapatılacak. Bağdat Caddesi ve sahil yolu, 12.15-14.15 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Ayrıca Boğaziçi Köprüsü'nün Asya'dan Avrupa'ya geçiş yönünde 11.15 sularında kısa bir süreliğine trafik duracak. 

Turun İstanbul-İstanbul etabındaki programı şöyle: 
 
Start: Sultanahmet Meydanı 
Finish: Caddebostan Sahil Yolu 
Takım sunumu ve imza töreni: 10:35 
Start Saati: 11:35 (Sultanahmet Meydanı) 
Bağdat Caddesi-Sahil Yolu Güzergahı (8 tur): 12:15'ten itibaren 
Tahmini finish saati: 14:15 

İLK VE TEK KITALARARASI BİSİKLET TURU 
Dünyanın ilk ve tek kıtalararası bisiklet turu olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin lojistik destek verdiği Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na paralel ayrı bir etkinlik olarak düzenlenen Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi, sağlıklı ve çevreci ulaşım aracı olan bisikletin kent içi kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla düzenleniyor. Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi kapsamında tur sonrası katılanlar arasında gerçekleştirilecek kura çekimiyle 10 kişiye bisiklet, ayrıca tüm katılımcılara matara hediye edilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)