BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPatrondan çalışanlara piyango gibi ikramiye----

Patrondan çalışanlara piyango gibi ikramiye

Patrondan çalışanlara piyango gibi ikramiye
26 Ekim 2021 - 16:03 www.finansgundem.com

ABD'li iç giyim şirketi Spanx'in değeri, kısmi bir satıştan sonra 1,2 milyar dolara ulaşırken, şirketin kurucusu ve CEO'su Sara Blakely çalışanlarına verdiği cömert hediyelerle gündem oldu.

ABD’li finansal yatırımcısı Blackstone’un Spanx’ın büyük bir bölümünü satın almasının ardından şirket değeri 1,2 milyar dolara ulaşan iç giyim firması Spanx’in kurucusunun cömert hediyeleriyle gündeme geldi. İç giyime yön vermede dünya çapında başarılı olan şirketin değeri 1,2 milyar dolara ulaşırken şirketin kurucusu ve CEO'su Sara Blakely, çalışanlarını birinci sınıf iki uçak bileti ve on bin dolar (yaklaşık 94 bin 300 lira) ile ödüllendirdi.

50 yaşındaki Blakely Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün burada olmamızı, kadınlara harika ürünler sunarken özgün ve kibar davranmamıza borçluyuz. Sezgilerini ve duygularını geride bırakmayan kadın girişimcilerimize teşekkür ederim” dedi.

Blakely’nin çalışanlarını ödüllendirmek için bir parti düzenlediği ve orada herkese hediyelerini açıkladığı belirtildi. Blakely, “Bir seyahate çıkarsanız, gerçekten güzel bir akşam yemeğine çıkmak ve güzel bir otele gitmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle her biriniz 10 bin dolar alıyorsunuz” diye konuştu.

Spanx’in hali hazırda çalışanlarının yarısından fazlası kadınlardan oluşuyor.

Salgınında ruh sağlığına dikkat edilmesi uyarısı

 

Rusya, 218 ton mandalinayı Türkiye’ye geri gönderdi

 

Uzmanı açıkladı: Korona geçirenlerin çoğunda rastlandı!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)