BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPatron babam da olsa...----

Patron babam da olsa...

Patron babam da olsa...
20 Şubat 2015 - 06:12 www.finansgundem.com

FIBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Finansbank'taki ilk iş deneyiminde patron babası olduğu halde priminin garanti olmadığını söyledi

FİBA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Avea ana sponsorluğunda dün ilki gerçekleşitirilen ‘Genç CEO Buluşmaları’ toplantısında iş hayatına ilişkin deneyimlerini paylaşırken, Finansbank’taki ilk iş deneyiminde patron babası Hüsnü Özyeğin olduğu halde, priminin garanti olmadığını söyledi.

Eğitim ve iş hayatında Fiba Holding’in kurucusu olan babası Hüsnü Özyeğin’in her adımda yönlendirmesinin bulunduğunu kaydeden Murat Özyeğin, Finansbank’ta ilk olarak genel müdür yardımcısına rapor veren bir pozisyonda işe başladığını ve bu süreçte primini genel müdürün belirlediğini kaydetti.

Gençlere öğütler

Türkiye’deki girişimcilik anlayışını dünyadaki örneklerle karşılaştırmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ‘Genç CEO Buluşmaları’nda katılımcılar girişimcilik, yeni liderlik modelleri, iş dünyasında genç CEO’ların izlediği yollar konusunda fikir alışverişinde bulundu. 

Toplantının açılışında konuşan Avea CEO’su Erkan Akdemir de, “Girişimcilik, ülkelerin ve imkanların şekillendirdiği gömülü, keşfedilmeyi bekleyen kodlara sahiptir. Genç girişimcilerimizin bu kodları keşfederek toplumla uyum içinde, geçmişten gelen değerlerimizin üzerine yeni değerler katan şirketlere imza atacağına inanıyorum” dedi.
‘Yarın, Yeni Şirket, Yeni Startup ve Yeni Liderlik’ başlığıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında ayrıca Citibank CEO’su Serra Akçaoğlu, Mudo Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Taviloğlu ve SuperJam Kurucusu Fraser Doherty iş kurma ve profesyonel hayattaki deneyimlerini paylaştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)